Cigdemmmm Selam12 canim birdahki randevu da görülür inşallah 5000 olması lazımmış karından görünmesi için
Selam12 Kumru82 son adet 23.03 en son beta 21.04 tarihinde 329,90dı yarım bi sağlık ocağına kan vereceğim
Lockamm Kumru82 valla canım ben cok korkarak yaptrdm canım ama keseyi goremeyınce alttan muayene yapıyoruz dedi ıkı hafta sonra gıdıcez kalp atısını duymaya
2705merve Lockamm @Kumru82 bende keseyi intravajinal muayene ile gördüm içim rahatladı ama sonrasında ağrınız oldu mu acaba
Kumru82 2705merve yok olmadı canım sol kasıgım ağrıyodu hala ağrıyor dr a sordum o tarafdan hamılr kaldıgın için dedi
Kumru82 Cigdemmmm onla ılgılı degıldır canım kese büyüyor rahım genişliyor içerde baya bı calısma oluyor bize yansımalarida bel ağrısı kasık ağrısı
Glybskl Cigdemmmm 5+2 haftalık hamileyim canım bende. bel ve kasık ağrısı normalmiş bebek büyüdükçe gelişme ağrısı oluyormuş bacağıma bile vuruyor bazen ağrısı sağ tarafımda benimde 🤗 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🙏🏻🥰
Guuulll Bizde 5+4 deyiz. Pazartesi günü ilk muayenemezi olduk vajinal muayenede kese göründü. 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar gideceğiz. Ayrıca dün akşam bnm 2-3 damla leke gibi kanamam oldu. Devam etmedi çok şükür. Bu normal mi?
Glybskl Guuulll canım öyle az bir iki damla normalmiş bebek gelişiyor rahim genişliyor ve az miktar olabiliyor gün içerisinde ara sıra ayaklarını yukarıya kaldırıp sırt üstü yat bence devam ederse kanamaların doktora git çok yorma kendini