Selam12 6 sonna doğru gülmezse anaormaldir şimdilk geç döllenme olablr 6nn sondnada görülmez ama beta hcg az miktarda artmaga devm ederse yani 2 kattan 1bucuk kattan az artış devm ederse ve kramplar izter az ister fazla farketmez varsa yada kramp olmayıp haff lekelenme şeklnde yada damla şeklnde kan geliyrsa dış gebelk riski vardr acil tıp fak. Git .histereskopi yöntemi ile yabi kamerayla bakıyorlar rahim içü ve tüpüne bakarken temzliyorlat küretan gerekyrsa kamerayla bakarken onıda yapıyrlar. Ben doş gebelk düşüğü yaşadım 5 haftada şüphelendik artış sağlklı olmaynca takip edip 6.hafta gittik kese yoktu ama rahm aşıtı kalınlaşmıştı gebe gibi hormon düşük artışlı yada düzensizdi. Özele gittik sağlamsn dedüler eğitim araştrma dıl gebelk olanlr anlayamadk dedğler çapa tıpa gittik dr hemen baknca bildi rahmme baktı önce üstten sonra spkelulumla muayene şemlnde alttan sonra da vajinal ultr ile baktı en son dış gebesn ve polip de olmş rahmn içinde histeroskopi ile alcaz tüoe zarr vermedn dedi. Yapışklık varsa geçicek muhtemel kürtajdn hemen sonra ha le kalmşsn o yüzden kürtajn iyi yağılmadıpındn yapışklk yapmş dış gebe olmşsn dedi dr bakar bakmaz.. bu bilgiler ışığında kendn değerlendr. Yumrtlaman geç olduysa kese 6.hagtada görğleblr benm şuanki gebelipğm sağlklı kese 6.haftada görüldü kalp atışı korktm daha önce düşklerm olunca 7de değil 8 de gittim kalp atışnıda 8de duyduk