Elif01 BiDunyaMutluluk inşallah değildir 😂 bide burayı okurken psıkolojıkmıdır Nedir yüzüm gözüm kaşınmaya başladı ve kaşıdım vallahı allah affetsin artıklk 😂
BiDunyaMutluluk Elif01 hahahhha hayırlısı artık valla öyle bişey varsa 9 ayda neler yaparız herhalde 🤭 Çocuk rengarenk doğar artık 😄
SeymaSeker Dudus bencede çok boş. Sürekli meyve ve zeytin yediğimde bi yerine sürme iz yapar diyolar bende psikolojik olarak hiç birini yiyemiyorum 😞
Dudus SeymaSeker aman sen çocuğunun vitaminlerdrn mahrum bırakma bence ye gitsin ama bişeye aşerdiğinde yiyemezsen kaşıma biyerini
Minedemir15 Annem bana hamileyken canı baklava çekmiş o da aman inanmıyorum al cnm baklava çekio diyip elini midesinin sağ tarafına koymuş şuan orda doğum lekem var ama baklava şeklinde değil tabi😂
Ebruliiii Minedemir15 benim canım buz parmak çekiyo sürekli zaten çekenin şeklinde olsaydı 😁yandıydım heralde 😂
Minedemir15 Ebruliiii valla cnm anneme sormuştum bu leke ne die durumu anlattı normalde inanmam öyle şeylere ama insanın başına gelince inanıyo😊he bi de canı patlıcan felan çeken var mazallah😂
Hilayse Arzumurkmez aralarından sadece Gül için hurafe diyemem belki dinen biseyi vardır ama diğerlerini sanmıyorum etrafımda kimse öyle bişey yaşamadı
Minedemir15 Ebruliiii yok cnm bişi çekince korkudan dokunmıom vücuduma hatta bi tanıdığım aynı şekilde canı bişi çekti alnına dokundu çocuğunun alnında leke oldu hemde iki kaşının ortasında 30 lu yaşlarda şimdi adam hintli dolaşıyor ortalıkta😂😂