BiDunyaMutluluk Kızlar ciğer hariç hiç birine inanmıyorum açıkçası. Ama ciğerin içinde olan bi maddeden dolayı çok leke olan bebek var. Kırmızı meyvelerde de yiyince bi yerinize dokunmayın siz garantiye alın işinizi 🤭hemen yıkayın ellerinizi 🌼
Gamze895 BiDunyaMutluluk Şanslıyım o zaman bi tek ciğer yemedim şu yaşıma kadar 😂 çok iğreniyorum ben ciğerden 😐
Tugba1234 Ebruliiii cilekde yedim ette dogradim kivide yedim insallah cikmaz tek killi olsa raziyimda 😅😅😅
Elif01 Ben şey duymuştum ve eltımde de gördüm annesi bişeye aletmiş yerken de eline akmış o da başına yanlışla sürmüş o leke olmuş öyle biliyorum ben aşerdıgın şeyın suyu akar ve bir yerine değerse leke oluyormus bana buna dıkkat et dedıler .ve ben de şimdi neltariye aşermiştim sağolsun eşim almış sizin üst msjları okurken ağzımdan aktı da aktı inşallah çene de leke çıkmaz 😂doğruysa tabi 😂🤭
Elif01 BiDunyaMutluluk inşallah değildir 😂 bide burayı okurken psıkolojıkmıdır Nedir yüzüm gözüm kaşınmaya başladı ve kaşıdım vallahı allah affetsin artıklk 😂