Serenugur Cellys bende senin gibi 50 kiloyla hamile kaldm suan 62 kiloyum ve birden aldim Nasil oldu inan anlamadim ama cokta takmiyorum 28 haftaligiz ve daha cok alacgmida bliyorum o yuzden fazla takilma kilolara dogumdan sonra oylede boylede vericez ztn
HM11 Cellys bende öyle çünkü emziriyorum derdiyle yine yicez bu yaklaşık 2 senemizi alacak. Canımız bebişlerimiz sağolsun napalım onlara feda olsun
Minnosaile Elininanasi kendimi 🐘 gibi hissetmeye başladım çünkü önceden ne şişlik ne kilo bilmezdim 😁 bazen takıyorum bazen anın tadını çıkarıyorum geçici diyorum. 😁
Tubamsl Bende zayıf hamile kalıp hızlı kilo alanlardanım bugün itibariyle 27+2 olduk 55 ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum gerçi benim tiroidlerim çalışmıyor 🥺 ilaç içiyorum bir de bende şeker çıktı o da etkiliyormuş çünkü ben çok yemiyorum 🙄
Nurpamuk Elininanasi bende senin gibi verebilirmiyim canım acaba bende 60 la kaldım 17 haftalığım 66kg oldum kendimi biraz sıkmaya başladım ama hiç düşüş yok
Elininanasi Nurpamuk canim benim canim bisey isdemisdi yeyemedim onu o uzden sistim.ruyamda bana melekler yedirdi onu.yarin sabahda aldilar yedim.direk zayifladim😂
Nurpamuk Mrsmy canım bende oğlumda 56 ile hamile kalıp 82 ile doğuma gittim ve hiç dikkat etmeden doğumdan sonra 65 kiloya kadar düştüm ama bu sefer kilo almak istemiyordum 17 haftdayım 6 kg aldım çok hızlı kg alıyorum nedense
Tomriskose [silindi] ranbim annene acil şifa versin inş canım 🙏sana da sağlıkla hayırlısıyla gönlünün muradını versin
Teslime0106 Cellys 54 ile hamile kaldım şuan 67 kilodayım 26. Haftamızdayız ve doktorum diyetisyene yönlendirdi🤷♀️
Yasemincifci Cellys 59 la gebe kaldım şuan 7p kiloyum 34+3 haftadayim benim 28. Haftadan sonra kilo alimim yavaşladı canım haftada 1 kilo aliyodum ben sonra 400 gr almaya basladim
FSCMK Nerm7n 😳😳😱😱ne yiyon ne içiyon anam sen bu kadar kilo nasıl aldın kaç haftalıksın dikkat et kuzum
Nerm7n FSCMK 😂😂😂 ben ilk haftalarda çok uyumuştum. Yedim yattım. Bide çok sıkıntılı bir kış dönemi geçirdik sıkıntıdan kendimi yeme içemeye verdim 🤦🏻♀️
FSCMK Nerm7n anam o kadarsa yenmez ki neyse bebek için hayırlısıyla Doğusunda verirsin bacım inşllh fazla almam kiloyu çabuk veren biri değilim
Musellimmm Bnde 53 le başladım şimdi 32 haftalığım tam bilmiyorum ama 28+3 ken gittiğimde 67 kilo çıkmıştım sonra gece yatmadan önce yemeni kestim 63 e düştüm şimdi ne kadar aldım bilmiyorum 5. ay birden 6 kilo aldım resmen ama görseniz 17 kilo alan ben değilim resmen sadece karnım var az o yüzden kafaya takmamak gerek çokta 😁
Woerigjjjffjdkfkx Cellys cnm 49la hamile kldim şuan 30 hftaligiz 11 kilo aldım gerçekten zayıfken bianda bole kilo almak çok zorluyor bni belim kuyruk sokumu ayaklarım sırtım taş oldu agrilari cabasi
Cellys Woerigjjjffjdkfkx Ama kuzum sen cok iyi ilerlemisssin 11 Kilo 30 hafta da muhtesem bence ... Ben 23 hafta da 10‘kilo aldm 🤦🏼♀️