@Cellys 55 kiloyla hamile kaldım şuan 20+5 haftalığım 1 kilo aldım bu haftaya kadar sürekli bakıyorum tartılıyorum artma veya düşme olmadı kilomda. Doktorum iyi kilo alımın dedi bebekte de sıkıntı yoktu şu zamana kadar inşallah böyle devam eder.
Yemeye gelirsek bende çok yemek yiyorum ama kilo almıyorum bide üstüne benim tiroidlerim düşük çalıştığı halde kilo alamıyorum. Ergenlik döneminde bile en fazla 58 kiloya çıkmıştım üstünü hiç görmedim inşallah böylede devam ederim.
Kilo almak bünyeyle alakalı bence ama ben genelde sebze yemeği yiyorum hamur işi çok fazla tüketmiyorum olursa binde bir gittiğim bi yerde yemişimdir bide zaten tatlı olarakta hep sütlü tatlılara yöneliyorum onuda hep yemem canım isterse hafta bi kere yapar yerim o kadar. Çok su içiyorum bazende yürüyorum akşamları evde hiç durmuyorum ama hergün temizlik yapıyorum yerimde durmadığım içinde böyle olmuş olabilir.
Şekerine baktırdın mı bide onada baktır eğer gebelik şekerin varsa ona göre zaten diyete yönlendirir doktorun.