Asiacr Tugba2626 burda ne zaman okudum hatilamiyorum birisi serviks boyunu kisaltiyor filan demisti. O gun bugun dusunup duruyorum.
Kosmerim Asiacr bende 40. Haftadayım kulanıyorum mecbur Ankara da yaşadığım için hepimzi rabbime emanetiz ☺️
Asiacr Kosmerim Allah hepimizi korusun. Tebrik ediyorum bu arada Ankara trafigi her yigidin harci degil cok iyi bilirim hele o donel kavsaklar.
kocisininprensesi Asiacr kemeri dikkatli tak yanlız, bi anda ani frenle karnını sıkmasın, eh birde trafikteki maganda ve kötü olayları takıp stres yapma ☺️
Hzlhakko Asiacr o bende de var özellikle düşükler vs arabada yada bir yere uzanmada olur mu dedim alakası yok dedi düşünsene herkes otobüse minıbuse biniyor nasıl sallıyor alttan alta rahat ol 😊
Asiacr Hzlhakko yani tabi mantikli dusununce oyle hopp herseyden dusecek hali yokda iste bu bebekler ana rahmine duser dusmez adami pskikoptca fikirler ele geciriyor. Biri bana eskiden sorma sacmalama derdim hamilelikle ilgili bir cok konuya ama oyle olmuyormus. Tesekkur ederim
Asiacr Gamze88 kimseye muhtac olmamakta ayri keyif ben esime beni ise birak demek istemiyorum birakir cok merhametli ama kendi isimi kendim halletmeye alistim.
Hzlhakko Asiacr ben bugün pazara gittim biri karnıma vuracak diye korkuyorum yolda yürüyorum araba mı çarpar ki diyorum 😁😁 neler neler doğunca 2 katını düşünücez eyvah 😁
Asiacr Hzlhakko ben senden beterim esime bile sarilmiyorum neredeyse. Bu kadar abartmamak laizm ama elde degil
Hzlhakko Asiacr oooo çok fazlaymış o ya yatarkende korkuyorsun onu eziyor muyum diye 😁😁 rahatlayalım biraz eskileri düşünüp annelerimizi düşünüp hep o şekilde rahatlıyorum
Rstasar Asiacr kemeri karnimin altindan takiyordum,karnim cok buyumedi benim bebegim 3.500 kilo 51 cm dogdu ona ragmen kucuktu karnim,cunku karin kaslarim sıkıymış ondan cok buyumedi goren 7 aylik saniyordu