Arkadaslar calisiyorum. Isim gece gunduz hic belli olmuyor. Arac kullanmam lazim. Dikkat ediyorum ama bir zarari var mi bilmiyorum. Yakin bir arkadasim 36. Haftasina kadar kullanmis. Bu arada gidip geldigim mesafe uzun degil ama yurumek istemiyorum cunku karmakarisik bir sehir. Her yerden bisiklet araba firliyor. Bu konuda ne diyorsunuz?
    Ben de bu aralar bu konuya takılıyorum arabayla gidip geliyorum işime. arabayla 10-15dakika sürüyor gideceğim mesafe ama yollar biraz bozuk Tehlike arz eder mi acaba bende takipteyim 👀
      26 haftaligiz bende kullanıyorum doktoruma danışmıştım o da dikkatli ve kemersiz sakin yola çıkma başka bisey olmaz demişti
        En iyi bilgiyi doktorunuz verir ama bi sıkıntınız yoksa sorun olacağını zannetmiyorum ben de 23haftalığım kullanıyorum arkadaşım ise doğuma bile kendi gitmiş
          Asiacr ben doktoruma sordum özellikle ilk aylarda diye yok alakası yok doğuma yakın bırakırsın dedi hiç sorun yok kullan stres oluyorsan o ayrı konu
            Asiacr 38+4 haftalığım araba kullanmakta şimdiye kadar bir sakınca görmedim, ki altımdaki arabalar 16+1 ve 19+1 servis araçları. Kendini iyi hissediyorsan ne olucak canım
              Kullanilabilir diye
              Biliyorum bende kullanıyorum 28 haftadayım kemeri önce takip altımdan geciyorum kafama göbeğe hiç gelmiyor sıkışıyorum normal takımca 😬 çalışan bayanlar
              Biraz mecbur kalıyor arabaya oğlumu da okula bırakıyorum eşim erken gidiyor
              Asiacr ne alaka araba kullanmanın ne sakıncası var ki ben hep kullandım
                Her gün 150 km yol yapmak zorunda olan biri olarak SIM’i söyleyebilirim sadece su an dik oturmak zor olduğu için zorlamaya başladı 35. Haftadayım artık sadece yakın mesafe kullanıyorum otobüs ve dolmuştan daha az tehlikelidir bence
                  Asiacr 33 haftalığım hala kullanıyorum 😍bi zararı olacağını düşünmüyorm cnm,kaynatam geçen yeter artık sen daha kullanma dedi ama iyim şükür sürebildim yere kadar sürmeyi düşünüyorm😎😎💐❤️
                    Asiacr araç kullanmanızda sıkıntı yok hatta sancısı geldiğinde kendi arabasına atlayıp hastaneye giden arkadaşlarım oldu 😊 ama tabiki doğum kolay olsun diye yürüyüş yapmanızda fayda var 😊
                    Hs20 bem de kemerimi hic cikarmiyorum. Dikkat te ediyorum ama icim pek rahat degil. Arabaya her bindigimde dualar okuyorum inan ki. Simdilik iyi ama ilerleyen haftalarda nasil olur bilmiyorum. Esimle saatlerimiz hic uymuyor. Mecburum
                    • Hs20 bunu yanıtladı.
                    • Hs20 bunu beğendi.
                      Zali 22+2 yim ben de doktoruma sormadim hic eminim birsey olmaz der
                      Asiacr Ben 41.haftamdayim
                      gecen haftaya kadar kullaniyordum 😄 Doktorum 35e kadar izin vermisti.Refleksler azaliyormus.35den sonra yakin mesafelerde kullandim hep
                      Hzlhakko hic stres olmuyorum sanki normal zaman gibi ama kasislerde filan surekli aklima gelip evham yapiyorum. Vicdanen benim ki.
                        Asiacr korkma canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun mecburuz kullanmaya da toplu taşımaya binmeye de başımıza nerde ne geleceğini bilemiyoruz sonuçta takdir Allahtan
                        Rstasar tebrik ederim.oncelikle. karnin filan rahatsiz etmiyor degil mi? Kemeri filan nasil yapiyorsun arkadasim?