Haticeilginaz Zlmdmrhn herkes erkek diye hissediyodu ben hep kız olcak diyodum anneler hissediyo 😍 ikinci kızım oluyo 🤗🤗🤗
sevgitekes Nslhnn ben 11+3 te gittim erkek pipisini gördüm dedi doktorum özelde 15 te yine gitcem netlessin diye burda değişeni çok duydum ondan
BusraCk Nslhnn 13 haftada öğrendim hep erkek dendi ve oğlum oldu belli olmuyor canım kimi bebek hemen gösteriyor kimi bebek geç gösteriyor. Ortalama 15 16 haftalarda netleşir.
Nesibee1 Nslhnn Doktorun iyiyse bence belli olur 🥰 Benim 12 haftalıkken belli oldu ☺️ Hissediyomusun bişeyler 😍
Zlmdmrhn Nslhnn bende rüyamda görmüştüm ama hayırlısı kız erkek farketmez bizimkisi merak ve heyecan 🥰
Nesibee1 Nslhnn Ben erkek hissediyordum erkekmiş. Bende 28+5 haftalığım. ☺️ Ama erken Doğum riski var işte 😔
BusraCk Zlmdmrhn Zamanında annem benim 2.5 aylıkken kız olduğumu öğrenmiş bu bence birazda bebeğin kendini göstermesine bağlı. Bende bebegimi 2.5 aylıkken öğrenmiştim
as_af Nslhnn 1 hafta icinde devletede gittim ozelede devlettrki drum soylemedi ozeldeki kiz dedi. Ama ruyamda 2 kere erkek gördüm:)