Ozlmkrt EdaaEymen özele gidiyorum canım başta devlete gidiyordum olumsuzluklar yaşayınca özele geçtim
Ozlmkrt EdaaEymen Sancaktepede oturuyorum ama Çamlıca Erdeme gidiyorum devlete gittiğimde de tarihim aynı çıkmıştı benim.
EdaaEymen Ozlmkrt Ben Hatay Antakya Merkezdeyım burda bulunan M.K.Ü araştırma hastanesı var oraya gidiyorum bende arada acil durumda devlete her doktor farklı yorumluyor
EdaaEymen Ozlmkrt Baskı bel ağrısı yürürken bacaklarımın arasında gibi ama sancı olmıyor sürekli yürüyüş yapıyorum umarım ramazandan önce gelir rahatlarım biraz dip bucak temizliğimı yaptm bebeğimizın odası kiyafetlerı herşeyi hazır bi kendi gelemedı bi türlü
Ozlmkrt EdaaEymen aynı şeyleri yaşıyorum baskı çok kasıklarımda yürürken bile fark ediyor bir de karnım çok kasılıp sertleşiyor bakalım perşembeyi bulursak son durumu ögrenicem
Ozlmkrt EdaaEymen katılıyorum ne kadar çok doktor o kadar çok kafa karışıklıgı demek farklı konuşuyorlar inşallah bir an önce sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız ramazan öncesi🙏
Aysegolcuk EdaaEymen son 13 gün 🙏 38+1 haftadayım bende de gelen giden yok son zamanlar ağrılarım yoğunlaştı vajinam acayip ağrıyor yürümekte zorlanıyorum ve karnımın alt kısımına kramp giriyor 😞😞 kızım olucak 😍
Sezgin EdaaEymen 38+3 dün nişanım geldi hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var bende bunaldım artık ne zaman gelecek bu bebekler
Hilalaslankumcu 37+3 doktorum 40ı bulmaz dedi kafası iyice yerleşmiş dedi ama kasılmalarım günde 1 2 kez oluyor çok heyecanlı bir bekleyiş hem stresli bi o kadar da özel bu günlerden keyif almaya çalışıyorum Allah’ın izniyle çok yakında kucağımızda olacak bebeğimiz 💗 herkese kolay hayırlı doğumlar dilerim
Yurdagulzeyno EdaaEymen bende 38+6 ne gelen var ne giden acilmada yok sancida cok az 🤦🏻♀️ Kasilmam cok oluyor gunde kaç kere sayamiyorum bile canimida cok acitiyor 😔 karnim patlayacak gibi sanki
Nurbilge Son 7 gun hr gün bugün mu acaba diyorum doğacak? Hayırlısı saglikla kucagimiza alalim da;) insallah
Selma067 EdaaEymen Bende 38+2 haftaligim benimde oglusum olucakmissin bizde hala bekliyoruz perşembe kontrolum var bebeğin kilosuna göre sezaryen diyebilir doktorum ondan korkuyorum 😳
glsmdrms bende 38+2 yim 2 gun once nisanim geldi ama hafif ağrıların ve karin kasilmalarinin dışında birsey yok biran önce gelsin istiyorum artık