Cankusssssss İlkinde çilek reçeli koklamak istedim ve asla reçel agzina almayan ben Oğlum beş yaşında çilekli herseyi çok seviyor 😅
Papatyapapatya Vildanpasal61 üzüm değil...söylemem doğru olmaz diye soyleyemiyorum...belki canı çeken olur sonra bulunmaz..
Vildanpasal61 Papatyapapatya Hmm anladım canım inşaallah eşin bulur ya ah bu aşerme içinde kaldımıda kötü
1ogrencianne HAMISHAZ hamburger istemişti canım ben de yedim sonra doktoruma söyledim yediğimi o da insanız herkesin nefsi var canının istediği her şeyi ye demişti. Ama abartma temel beslenmen o olmadığı sürece arada yemenin zararı olmaz dedi 😄
HAMISHAZ 1ogrencianne hamburger artik benim vazgecilmezim !! Lakin bu tur deniz urunleri inanilmaazzz korkutuyor 😑🤗🤣
Sevdaninmucizesi HAMISHAZ baklava aşerdim 1 kere hamile olduğumu daha öğrenmemstm sonrasında aşerme sayılmaz krize girecek kdr canım birşey istemedi normal hamile olmadan nasıl cnm isterse öyle oldu yani yemesem de olurdu ama aldım yine de
HAMISHAZ Sevdaninmucizesi ya harikasiniz ! Annem e bahsediyorum o da diyor kizim bizim zamanimizda aşerme yoktu siz yeni nesil delirdiniz 😂😂
HAMISHAZ Vildanpasal61 hahahahhah ayyy benim adama gostereyim bu mesaji kaz etiii mi efssssaneeesiniz 😍
HAMISHAZ Papatyapapatya evet malesef en olmadik seyleri istiyoruz genelde bende plastik kiraz gordum ve bildiginiz tepindim istiyorum diye 😂🤣
Papatyapapatya HAMISHAZ valla hiç aklımda yokdu aniden siyah zeytın gördüm aaaa çıkmış diye üzerine koştum resmen hayal kırıklığı yaşadım zeytinleri görüp😂eşim bulmuş getiriyor...ya genelde yemediğim her şeyi yedim
1ogrencianne HAMISHAZ çok canın çekiyorsa bence nefsini köreltecek kadar ye. çünkü o his çok kötü benim gözüm dönmüştü hamburger istediğimde 😄
Sevdaninmucizesi HAMISHAZ aşerme yok aslında yani vücut neye ihtiyacı varsa onu istiyor hepsi bu bende şahsen hiç olmadı yani 😂