HAMISHAZ Güzel Anneler , Anne olmayı bekleyenler , Anne olmak isteyenler hepinize merhaba 😎 Uzun zamandir canım midyeli makarna çekiyor ama bir çok yerde midyenin zararlı olduğu bazı yerlerde ise çok zararı olmayacağı söyleniyor . Nefis pis derler gercekten deli olmak uzereyim 😋🤣 Peki sizler ne aşerdiniz ve aşerdiğiniz şeyler icin zararli yeme dediler mi ?
Elininanasi HAMISHAZ canim canin ne cekiyorsa fazlasi olmamak sartiyla ye tabi Ben canim ne isdiyorsa yemediyim andan sisiyorum hemde cok kotu.bu sismelerden 5 kilo verdim ben artik.cok kotu sismisti her yerim.
ZeynepMeva HAMISHAZ çiçeğe alerjim oldu halde 1 kilo çiceklek yedim bi oturuşta sonra kaşındım durdum😂 nefis bu yapacak bişey yok🤗
Duuyguum HAMISHAZ temiz yerlerden yapılmışsa abartmadan yemenin bi zararı Yok diye duydum okudum izledim canım bende herşey yiyip içiyorum canım çekiyo valla
Deletedmom277 HAMISHAZ Canım midye yeme doğumdan sonrada yiyilmez içindekileri şeylerden dolayı. Bende 40 hafta boyunca taş toprak aserdim demir eksikliğim olduğu için daha da tetikledi ama çok şükür yemedim
HAMISHAZ Elininanasi oooo senin durumun daha degisik ya 😑 Iste bir lokma da alsam inan sonra bir pismanlik ve korku oluyor ya onun derdindeyim 😶
HAMISHAZ Duuyguum yurtdisinda yasiyorum en buyuk tereddutlerimden biri de o zaten ayni yerde domuz eti de pisiyor deniz urunu de 😑 neyle bastirabilirim nefsimj bilmiyorummmm
Duuyguum HAMISHAZ bebeğimden daha önemli değil ya mis gibi meyvelerimi de yiyorum sütümü içiyorum de belki işe yarar 😄
Deletedmom277 HAMISHAZ Demir eksikliğim var maalesef 15 Yaşından önce de yerdim ama tedaviden sonra bir süre canım istemedi hamile kalınca yine istek geldi
Vildanpasal61 HAMISHAZ Ah canım aşermek hiç sorma olmayan şeyleri çekiyor canın ilk üç ay bir şey ağzıma süremezken şimdi 7.ayımdayım ne görsem canım çekiyor hiç unutmuyorum yemek programlarını izlerken kaz eti pişiren gördüm o zaman bulup yiyememiştim geçen ay eşim ta Karstan sipariş edip getirdi ama ilk canımın çektiği anda yiyemediğim için sonradan yiyince lezzet alamadım bence aşırıya kaçmadığın müddetçe her nimetten yemek gerekir 😁
HAMISHAZ Vildanpasal61 hahahahhah ayyy benim adama gostereyim bu mesaji kaz etiii mi efssssaneeesiniz 😍
brldmr HAMISHAZ midye civa barındırıyor. civa agır metal ve bebek icin cok cok zararlı. kesinlikle yemeyin. ben de cok seviyorum cok canım istiyor ama yemedim esimden hastane odasına 1 kova midye ve 2 porsiyon sushi istedim bile 🙈 ama sutle gecerse yine yiyemem once doktora sormak lazım.
Vildanpasal61 brldmr Yediğin her şey süte geçiyor kuzum artık çocuğu sütten kestiğin zaman bol bol yersin 😀
brldmr HAMISHAZ az birşey yersen bişey olmaz diyenlere kesinlikle bakmayın. midyenin ne oldugunu denizdeki gorevini bile bilmiyor. yazık bilgisi yok ama fikri cok!
Papatyapapatya HAMISHAZ benimde canom çekmediği halde öyle bi.şey çekti ki eşim bulmaya çalışıyor...markete girdim siyah zeytin uzaktan o meyveye o kadar benzediki...koşarak gittim almaya baktım zeytin😕hiç aklımda olmadan böyle bi durum oldu ve delirir gibi istiyorum😕
Vildanpasal61 Papatyapapatya Canım üzüm mü arzuladı canın kıyamam ya inşaallah eşin bulurda doya doya yersin
HAMISHAZ Papatyapapatya evet malesef en olmadik seyleri istiyoruz genelde bende plastik kiraz gordum ve bildiginiz tepindim istiyorum diye 😂🤣
Boncuk23 Ben de durup durup Hamburger aşeriyodum 😊 bir de kumpir ohhhh😁. Gerçi aşermek mi denir onu da bilmiyorum çünkü ikisini de çok seviyorum
Papatyapapatya Vildanpasal61 üzüm değil...söylemem doğru olmaz diye soyleyemiyorum...belki canı çeken olur sonra bulunmaz..