Zeytinusss Hanımlar 28+3 hamileyim son zamanlar da aşırı derece de tuvalete çıkıyorum ve sürekli ıslaklık hissediyorum çamaşırım da. Ben akıntı diyordum fakat bugün bir arkadaşla konuştum o da öyleymiş meğer suyu geliyormuş az az 😫 ve bebeğim suyu azalmış bunu da 9.ay da görmüşler anca.. nasıl anlarım ben bu su mu akıntı mı kafam karıştı ya doktora gittiğimde özellikle sorucam sizlerinde fikrini almak istedim🙏🙏
Atlarlayasayan Zeytinusss bende olmuyor öyle birşey 31. Haftaya girdim sık sık tuvalete çıkma oluyor ama ıslaklık olmadı doktorunuza sorun bence
Yasemincifci Zeytinusss seninki büyük ihtimalle alıntıdır canım o haftalarda artıyor akıntı ama yinede emin olmak istiyorsan doktora gitmeni tavsiye ederim
Umutgulin Zeytinusss benimde oluyor su gibi bazen Dr bebeğin suyu değil suyu normal dedi akıntılar çoğalıyor son zamanlara doğru dedi.
GizemBurak Zeytinusss akintidir canm yinede doktrna sorablrsn hani benmde oylw oluyr o haftalrda basldi bak 36.haftdym hala ayni kntrle gdyrm suyu falan gayt guzel diolr yani
Alessia Canım cok bır bılgım yok ama o haftakarda vajınal akıntı yogun oluyormus akıntı olabılır afkadasınızın basına gelen sıze gelecek dıye bırsey yok ıcınızı rahat tutun doktor bakar zaten suyuna herseyıne
sirin41 Canım bende tuvalete sık sık çıkıyorum ama islaklik konusunda Bi bilgim yok Bi doktora git bence bu konular çok takılıyor kafaya
Zeytinusss sirin41 yani böyle çok değil ama misket kadar diyim mutlaka gün içerisinde on kez yasiyorumdur.. gittiğim de mutlaka diyeceğim ve böyle baskı hissediyorim sanki acaba rahîm büyüyor ondan mi
Zeytinusss Yasemincifci ya canım böyle sümüksü bişey değil bayağı afedersin sanki azcık çiş değmiş gibi ama imkansız yani iyice yıkayıp kuruluyorum 🤦♀️ anlayamadim
Zeytinusss Umutgulin canım inşallah benimki de öyle dor ya 🤔 doktora gittiğim de sürekli ıslaklık hissediyorum demem yeterli olurmu
Zeytinusss Tuce26 ben gittiğim de sürekli çamaşırımda ıslaklık hissediyorum desem yeter heralde dimi canim. Kesinlikle soylicem çok taktım kafaya
Tuce26 Zeytinusss aynen böyle akıntı gibi değil su gibi de bazen bazı hamilelerin öyle gelebiliyormus ben akıntı yasıyorum ama gene soruyorum bebeğin suyu ne durumda diye ü
GizemBurak Zeytinusss olmaz cnm m.etmee baski oldugu icon aknti olmasi cok normal renginde faln bisey yoksa bide koku falan yoksa korkmaa