Meri94 bende gebeliğimin 13 haftasından itibaren yani hastane açıldığından beri kadriye hanıma gidiyordum çok yoğun değildi ve ilgiliydi taki 30 haftalık olana kadar bu süreçte 7 kere idrar kültürü istedi benden gereksiz yere oysa direk olarak ürolojiye sevk etseydi sorunu anlayacaktık böbrek büyümesi vardı bende 29 haftalıkken de otururken bir sıvı geldi doktora söyledim bunu hemen bunları uygulamamız lazım belki erken gebelik riskin vardır suyun azalmıştır vs bir sürü korku dolu anlar yaşattı bende sonra ki kontrolümü 32 haftalığım su an Sedef hanıma aldım saolsun kendisi çok mülayim sakin bir doktor sormadan herşeyi söylüyor ben kadriye hanımda iletişim kuramıyordum resmen sorduklarıma bunu niye sordun der gibi bakıyordu 29 haftalığım doğumu konuşmak istedim kendimi ona göre hazırlamak istiyorum daha erken deyip kapattı konuyu oysa skolyoz ve fıtığım var onları söylemek istemiştim ama yok dinlemedi bile vitamin desen ne kullandığını sormuyor gebelik sonuna kadar verdiğimi kullan diyor 1 ay ilaç kullanmadım depolarım boşalmış resmen Sedef hanım tahlil istedi sağlık ocağında yaptır ona göre vitamin yazalım dedi dün de kontrolüm vardı vitaminlerimi yazdı ayın 20 sinden sonra nts lere başlarız dedi 37 haftada çatı muanesi var dedi sormadan anlattı yani çok az bi zaman kalkmışken değiştirdim ama olsun şimdi için daha rahat 😌