Rahimeonurr Merhaba kızlar 8 aylık hamileyim 1 kaç kaç defadır kayinvalidem madımak yemeğini yapıyor bana ye diyo bebek için faydalı bizim orada hiç madımak olmaz hiçte yemedim aramızda madımak yiyen varmı 😊
meva_ Rahimeonurr bende duydum gördüm ama hiç yemedim biraz ıspanak gibi heralde tadı bide yapılan yöreye göre değişiyor tabi 😀
blackeagle Rahimeonurr benim esim Yozgatlı ve onlarda hep yapilir guzeldir yumurta kırıpda deneyebilirsin daha güzel olur :)
Ozlmkrt Canım bende Sivaslıyım madımak yemeğimiz meşhurdur bir zararı yok ben tüketiyorum tadı hoşuna giderse yiyebilirsin😊
tesbihlibebek Bizimde komşumuz vardı Tokatlı o yapardı seviyorduk biz güzeldi şifa niyetine yiyebilirsin sende her damak tadına uymayabilir belki ama yinede ye biraz şifa olsun ❤️
Rahimeonurr Salihafurkan kusura bakmayın günahıniza girdim şuan tencerede var yemek istiyodum ondan sordum hic yemedim bugüne kadar
Salihafurkan Rahimeonurr kız ne günahı sen benim yerime de ye bolca şifa olsun bebeğe et olsun marketlerde satılıyor yarın alır yaparım sen üzme kendini 😊😊