Circassian Svdbkn bendee öyleydimm sonra doktorum bir ilaç verdi o çok iyi geldi şimdi yavaş yavaş azalıyor şükür 🤗 cinsiyeti belli mi kaç haftalıktı senin 😊
Svdbkn Circassian bulantı ilçaı verdi de ben pek kullanmadım ama Bi kaç gündür çok kötüyüm kullanıyorum.. Aynıyız biz 14+5 olduk.. Son adet tarihi de aynı Bi kaç arkadaş daha buldum aynıyız hepimiz 😂
Circassian Svdbkn aa süperr 🤗😍 geçecek inşAllah iyi düşünelim iyi olsunn. Benim çok fazla gaz oluyor midemde bunuda atamıyorum ve bulantıya çeviriyor hemen bi buna çözüm bulamadım sizde de oluyor mu ? 🤔
Gamzehzmoglu Arkadaşlar bebeğinizin hareketini hissetmeye başladınız mı ben 16 hft bugğn yoğun hissettim ilk defa🤗
Svdbkn Gamzehzmoglu arada seğirme gibi karıncalanma gibi oluyo ama ilk bebiş olunca birde 14 hafta olunca bebişmidir bilemiyorum.. Ama çokmerak ediyorum asıl Bi duygu😍😍😍
Svdbkn Circassian bir de antalyadasınız sanırım 😊 gaz sorunum hiç olmadı .. Bulantı kusma ve iştahsızlık aç oluyorum ama hiç bişey istemiyor canım 3.5aydır yemek yapılmıyor evde nasıl olcak bilmiyorum.. İnşallah çabuk geçer 🤷♀️
Svdbkn Circassian maden suyu içmeyi denesen yemek yiyebiyosan gaz çıkartmana yardımcı olur bence sadece Bi tahmin, 🤷♀️
Gamzehzmoglu Circassian çok değişik ilk gaz sandım ama suyun içinde hareket ettiğini anlıyorsun ben ağladım tarifini yapamıyorum ama çok güzel his benim ikiz dün ultrasonda oğlumun olduğu yerde hareket hissettim🥰🥰🥰🥰
Circassian Gamzehzmoglu yaaaa😍😍😍 maşAllahhh Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin mucize resmen 😍 hemfe ikizz seninki balından yenmez ♥️😍
Gamzehzmoglu Svdbkn sanki dışardan da hissedilir gibi geliyor ama daha küçükler ya içerde seğirme suyun içinde olduğunu anlıyorsun gazdan farklı bi his hareket ediyor😂🥰
Gamzehzmoglu Circassian amin hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰😘 çok merak ediyorum sabırsız bekliyorum 👼👼
Gulgulcan Yaa benimde 15+3 gobegimizin neresinde hissederiz ki kasıklarda mi olur göbek deliğine yakın mi olur gobegimde bu ara biseyler oluyor ama net degilim neyin nesi çözmeye çalışıyorum anlamadim gitti 😀😀😀
Bellabells Lothbrok aynı ismi kullanınca hatırladım canım.isim hafızam kuvvetlidir.bütün öğrencilerimi isim soy isim ezbere bilirim.
sevgitekes Asporcee bende haftaya cuma gidicem 15+3 olunca en son 11+3 te gitmiştik erkek pipisini gördüm dedi doktorum özelde
Misskokulumm Minedy çok değil çıplak bakınca belirgin biraz öbür türlü kıyafette hamile olduğumu kimse anlamıyor 🙈😀😀senin
Minedy Misskokulumm benimde dün ilk kez karnın çıkmış dediler. Normalde de bol şeyler giydiğimden anlaşılmıyordu dün dar giyinmiştim belli oluyor. Böyle sanki çok yemek yemişim de şişmişim gibi duruyor yoksa gebe gibi durmuyor. 😂