Svdbkn Serapsahra hakkımızda hayırlısı olsun 😊bize de erkek gibi denildi 16. Hafta da tekrar bakalım dedi
espalp Yarın 18+0 ve kontrolümüz var 🥰 çok heyecanlıyım çok özledim bebişimi😍 umarım cinsiyet değişmez🤦🏼♀️
Svdbkn Aspenya44 Serapsahra Circassian peki bebişler kendini belli etmeye başladı mı göbüşler çıktı mı? Kaç kilo hamile kaldınız şuan kaçınız? Nerden bulaştı bu kız diye düşünmezsiniz umarım 🤦🏽♀️🤷♀️
Bulutrana Benim de bi pazartesi belli olucak inşallah bi ekim annesi olarak cok merak ediyorum rüyamda kzım oldugunu görüyodum ama kız görünce erkek erkek görünce kız oluyo deniliyo 16 haftadayız
cansin92 Bulutrana bende hep erkek görüyordum hatta Bir gün rüyamda mavi gelinlik giydiğimi gördüm o gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Ama ikili testi yaptırırken doktorum kıza benziyor dedi.Herkes tersi çıkıyor demişti banada 😍
Bellabells Lothbrok canım galiba senle başka bir platformda da Ekim anneleri grubundayız.isminden hatırladım.
Misskokulumm Minedy çok değil çıplak bakınca belirgin biraz öbür türlü kıyafette hamile olduğumu kimse anlamıyor 🙈😀😀senin
Aspenya44 Svdbkn saçmalama canım ☺️ ben 3. Çocuğuma hamileyim 29 yaş😂😂 64 ile hamile kaldım 62 ye düştüm. Şuan yüne 64 oldum 😂😂😂
Aspenya44 Svdbkn yüzüstü yatınca karnımda bi sertlik hissediyorum çıktı benim göbek. Zaten kilolarıöı tam veremeden hamile kalmıştım 🙄
Circassian Svdbkn ahah yok estağfirullah 😂 valla ben 44 ile hamile kaldım en aon 47 idim 1 ay önce falan şimdi kaçım bilmiyorum. Biraz göbek çıktı bende sizlerde 😊
Svdbkn Aspenya44 86 ile hale kaldım şuan 80 Kiloyum önce de göbek vardı zaten biraz daha toparlandı gibi 😂 ilk bebiş benim merak ediyorum 🤷♀️
Fatmadenizzz Bosnian17 yazarım tabiki zaten çok sabırsızlıkla bekliyorum kız olursa isim buldum ama erkek olurda bulamıyorum bir türlü😊
Svdbkn Circassian 86 ile hale kaldım şuan 80 Kiloyum önce de göbek vardı zaten biraz daha toparlandı gibi 😂
Svdbkn Circassian @Serapsahra kızlar sizde insta gelsenize orda toplanalım daha kolay iletişime geçeriz acil bişeyde 😊 sevdabayraktarogluu eklemek isterseniz
Svdbkn Circassian aynen sağlıkla olsunlar da.. Bula tı kusma kötü geçiriyorum ben.. 4 ay olunca geçer diyorlar bekliyorum geçmesini 🤷♀️
Circassian Svdbkn bendee öyleydimm sonra doktorum bir ilaç verdi o çok iyi geldi şimdi yavaş yavaş azalıyor şükür 🤗 cinsiyeti belli mi kaç haftalıktı senin 😊