Sevdadiz Naz60 ilk defa bu uygulamada duydum açıkçası daha önce çevremde kullanan olamamıştı ama mutlaka alacağım ben
Merveakdag1 Ovulasyon testine katılıyorum ek olarak uzun süre beslenmenf dikkat et ve ananas ye yumurta kalitesini arttırıyor internetten araştırabilirsin allah gönlüne göre versin
Sevdadiz Ggggggggggg biz Ardahan’da yaşıyoruz ve izinlerimiz çok Koşuyolu ancak Ramazan’ın son haftası İstanbul’a gidip yapabilcez ama 4 ay önce dış gebelik oldu bende
Bellacaio Sevdadiz eğer bulma imkanın varsa Q emzime Q10 kullanabilirsin. Hem sen hem eşin kullansın. İncir, ceviz, avakado, folik asite başlayabilirsin. Mutlaka yumurta. Doktorum önerdi bnları.
Esrayusuf Sevdadiz canım bendede kürtaj sonrası yumurtalıkta kist çıktı takviye edici gıda olarak ınofolic combi verdi günde iki tane dedi hem yumurtalıkları kaliteleştiriyor hem rahimi gebeliğe hazırlıyor hemde hamile kaldığında bebek için çok iyi ben bir Aydır kullanıyorum adetim kürtajdan sonra 50 gün sonra adet gördüm bu hapı verdi kullandım 40 güne düştü bakalım bu ay gebelik olacak mı olmaZsa kaç güne düşecek adet süresi
YagmurEymen Sevdadiz canım biz de eşimle 11 ay boyunca korunmadan ilişki yaşadık ama olmadı hamile kaldığım ay yılmadan hergün ilişkiye girdik ve ilişkiden sonra popomun altına yastık koyup da uyudum ve o ay hamile kaldım bence denemelisin