• Çevrenizde bu kadar Yorum yapan var mı ??

Bgmmclk banada herkes seninki erkek kilo almadın yüzün bozulmadı diyip diyip durdular ama miniğim kız maşallah 🤗 hatta karnımda erkek karnı gibi hala yüzümde de ne maskelenme nede başka bir şey çıkmadı onlar eskidenmiş bakarak anlamak bence geçti yani 😂

• Hmm karnın yayılmış bu kesin kız🤔
  • Karnın yuvarlak erkek bu erkek🤔
  • Popon büyümüş bu kesin kız belli🤔
  • Ay yüzün güzellemiş bence bu erkek🤔
  • Sivilcelenmişsin. Kız annesinin güzelliğini alır derler🤔
    Daha bir sürü yorumlar. Her insanın söylediğine sinir olmuyorum. Sevdiğim bir insan söylediğinde anlıyorum ki tahminde bulunuyor ama öyleleri varki resmen kıslançlıklarından karşı taraf üzülsün diye saçma sapan yorumlar yapıyorlar🤬 Hani böyle al kafasını duvara sürt kıvılcım çıkart cinsinden sinir oluyorum🤬

Bgmmclk En önemlisi öncelikle sağlıklı olması, bize yüksek ihtimal kızınız olacak dedi doktorumuz ve ben en başından beri kız hissediyorum ve rüyamda da kızın olacak dediler öyle bir rüya gördüm.Herkes oğlun olacak diyordu herkes ama.🤦🏼‍♀️ Yüksek ihtimal kız dedi doktor dememe rağmen oğlun olacak diyorlar ve birşey almaya cesaret edemiyorum şuan değişirse diye birdahaki kontrole kadar.

Bgmmclk benimde doktor kiz dedi ama cevremdeki herkes oglun olacak diyor oyle ki bazan şüpheye düşüyorum acaba erkek mi ki diye 😄😄

Bgmmclk doğurmak üzereyim ve allah nasip ederse yüzde yüz kızım olucak senin bu çocuk erkek bak ben sana söyliyim diyolar hala kız olucak kesin diyorum valla ne biliyim bence değil diyolar 😂😂😂

bir ay sonra

Kbrac hahahaha bende ayni durumdayim 17 haftamda kiz oldugunu ögrendim yarin 23 haftamdayim detaili var hala yok erkek diyenler var 😂