• Gebelik
  • Bebegim sese karsi cok hareketli 😂

GuelGltkn benim oglumda masallah böyle cok hareketli müzik sesine benim v babasının sesine karsı cok duyarlı saglıkla gelsinler insallaah
    Eylul0212 benim ki daha kücük biraz büyüsün esime dicem konussun cocukla 😂 ilk bebegimiz ona suan göbekle konusmak tuhafina gidiyo 😂😂
      GuelGltkn sinema demişken ben burdaki sinemaları sevemedim 😂 Almanya’daki gibi tatlı popcorn yok hiç çekici gelmiyor
        OzgeDgnp Amin Allah herkese kucagina almayi nasip etsin uzun ömürler versin 🙏🏼💕
        Esrarse sende mi almanyadan türkiyeye gelin geldin benim gibi 😂bend etatli popcorn ariyorum ama burdakiler hic bilmiyo ya
          GuelGltkn evet bende gurbetçi geliniyim 😂 yok ya geçenlerde gittim mis gibi popcorn koktu ben onu tatlı zannediyorum mutlu sevinçli ağzıma bi attım tuzlu çıktı deli gibi kıza şekerli yokmu diye sordum maalesef yokmuş 😔😂
            Burda coğu şey yok ya mesela arizona arıyorum yok delik deşik ettim her yeri 😂 GuelGltkn
            Esrarse evet burda tatli popcorn yok bana da hic denk gelmedi 😄 benimde cok özledigim seyler oluyo türkiyede bulunmuyor maalesef ya😂😂 arizona deme simdi canim isticek
              Benimkide cok hareketli degil berat gecesi camiye gitmistim cok yuksekti ses kiir kipirdi (:
                Esrarse en cok özeldigim zaten alman abur cuburlari Dickmans olsa güzel olurdu 😄😄 napalim artik almanyadan gelen giden olunca siparis verip getircekler 😂
                  Hamile41 cok güzel bi duygu onu icimizde hissetmek dimi 😊😊🙏🏼
                  Vallahi ben de ilk defa net olarak sinemada hissetmiştim😂😂😂