Merveangel Mermaid16 bende magnezyumu içmiyordum 2 gündür düzenli içiyorum git gide agirlasiyoruz yürümek bile bazen zor geliyor insana
24fatma Sengulkrgz sanki daralmış gibi cok aciyo nedense yaa tam tersine dogum yaklaştıkça genişlemesi lazim degil mi
Merveangel 24fatma bendede oluyor cnm özellikle kuru olduğu zaman iliskiden önce azbisi suyla ıslatın iyi geliyor yoksa insanin cani yaniyor kasiyoruz ister istemez gerci kocalarin hosuna gidio ama:)
Masalannnnnesi latahzen benim de öyle oluyordu idrar yoku enfeksiyonu çıktı canım bi idrar vermen iyi olur çünkü ilerlerse eahim kasılmasına yani Doğum sancısına sebep oluyor
Yasedefne 33+2 deyiz bizde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor özellikle geceleri🙁bir de benim kız hala çok fazla hareketli sizinkiler nasıl😊
Zehrauygun Ay ben aksamdan beri afedersiniz ama ishal olmusum neden olur acaba yasayan varmi demir ilaci iciyorum genelde kabizlik cekerken biranda ishal olmak yediklerimden kaynaklı degildir cunku dikkat ediyorum bilemedim
Merveangel Zehrauygun gece üzerini örtüyor musun cnm ben üzerim acik uyudugum zaman oluyor gün de 2 kez felan ishal gibi oluyor karnim gurulduyor aniden agri giriyor ilk hamileligimde de son aylarda olmuştu bundada oluyor
Ryhnytm Zehrauygun bende de var dünden beri sebebi ne bende anlamadım bol su içiyorum biraz daha rahatladım
Zehrauygun Merveangel aynen fazla aciyorum scak basio galiba deli gbi terliorum bi kac gundur usutmuste olabilirim 🙄
Ozderr Merveangel arada karnım düşecek gibi bi Ağrım var ve beş gündür de kalça agrısından topallıyorum 😐🤦🏻♀️
BMA Merveangel gun gectikce zorlanmaya basladim hamdolsun baslarda bi sorun yaşamadım bu son 1 ay zor gecicekmis gibi geliyo 😥tam 33 haftalik olucaz 00 itibariyle