Zelalzelal Merveangel ben temmuz annesiyim temmuz da gelecek benim ki ve midem çok kötü nefes alamıyorum ağrı çok var ☹️
Betusm Merveangel 34. Haftadayim bacaklarım agrıyor çatı agrısımı diyorlar tam bilmiyorum ama gece yatınca hissediyorum agrısını
hunilimom Merveangel 35 haftalik olduk haziran basi dogum son bir haftadir tansiyondan sıstim her yarim davul gibi oldu ayaklarim ağrıyor basamıyorum üzerine 😭 bütün vücudum kopuyor sanki
Sengulkrgz Merveangel cinsel isteksizlik ve cinsel iliskiye girince aci yanma vs oluyor bundan baska bir sikayetim yok 🤗
Minosmi Ben 34. Haftaya girdim adet olucakmışım hissi vardı bi 3 4 gün sürdü bu 2 gündür yok ama sadece artık karnım aşağı inmeye başladı sanki kasıklarım ağıyor yatağa girdiğimde fark ediyorum
Meldaa55 Minosmi 33 haftaligiz canim bizde 2 3 gun benim de adet olacak gibi agrim vardi ve kasiklarimda agri vardi bugun daha iyi gibi bende karjim asagiya indi gibi hissediyorum ayni seyleri yasamisiz insallah vakitlerini beklerler
Elif7781 hunilimom mesela tansiyonunuz kaç oluyor ? Öyle bakarken tansiyonu görünce yazmadan geçemedim ben gebelik zehirlenmesi yaşadım da ilk hamileliğim de o yüzden soruyorum
24fatma Sengulkrgz sanki daralmış gibi cok aciyo nedense yaa tam tersine dogum yaklaştıkça genişlemesi lazim degil mi
Minikayaklar Kozlar sizde de basen agrısı var mı yatamıyorum uyuyamıyorum cok ağrıyor 33 + 5 olduk bu arada adet sancıları arada bende de oluyor doktor yorma kendini dedi
Minosmi Minikayaklar evet o ağrı bende de oluyordu huzursuz bacak sendromu diyorlar benim bekarkende vardı doktor magnezyum verdi ama iğrenç tadı yatmadan önce soğuk suyla yıkayıp nemlendirici sürüyorum geçiyor
Sabina03 31.haftamdayım zorlanıyorum artık hergün yürüyüş yapıyorum ama çabuk yoruluyorum zaman durdu sanki
Umranoguzyazar Sabina03 bende 31 haftalığım yürüyüş yapmya çalışıyorum ama gerçkten yoruluyorum nefes nefese kalıyorum valla zaman geçsede çabuk istiyorum
latahzen kızlar sizde de aniden rahime bıçak gibi saplanan sancılar oluyor mu ? benim bu aralar çok sıklaştı
Mermaid16 latahzen benim 2-3kez oldu doktorum magnezyumu düzenli iç herhangi bi sorun yok dediği gibi bidaha yaşamadım
Masalannnnnesi latahzen benim de öyle oluyordu idrar yoku enfeksiyonu çıktı canım bi idrar vermen iyi olur çünkü ilerlerse eahim kasılmasına yani Doğum sancısına sebep oluyor
tayfuneslihan Temmuz annesiym bende ayaklarım bu ara şişiyor ve kramp giriyor bizdede durum böyle bunada şükür 😌
Tam1leydi Minosmi huzursuz bacak sendromuyla hamılelıltekı magneZyum eksıklıgı kramp farklıdır huzursuz bacak send ıcın yataga bı kalıp beyaz sabun koyun ınanın faydasını goruceksınız
Elif7781 Merveangel tek şikayetim gazzzzzzzzzz 😒 patlıcam suan da akşamları hele acayip oluyor malesef önerisi olan varsa eğer beni de bi görün 😂
Ayzz 34+4 akşamları nefes alamıyorum onun dışında çok şükür güzel bir hamilelik geçirdim bu zamana kadar belki mayista gelir
Merveangel Mermaid16 bende magnezyumu içmiyordum 2 gündür düzenli içiyorum git gide agirlasiyoruz yürümek bile bazen zor geliyor insana
Merveangel Kızlar sıcaklar geldikçe gece uyumak zor oluyor ılık duş iyi geliyor uyurken kramp giricek diye aklım çıkıyor hemen toparliyorum bacaklarımı 😅