berjerdekikaolikalev oykusss Yok canım bana hiç bilgi verilmedi dikkat et falan denmesi okudum kağıtta da hiç dikkatimi çekmedi yani göz gezdirmiştim
oykusss berjerdekikaolikalev Bı bak kuşum yakın varsa da bı sor istersen. Gebelikte kullanımında aynı olduğunu düşünüyorum , hatta biliyorsundur ki gebelikte çok çay içmeye izin verilmiyor kahveyede demir emilimini engelledigi için 😍🤦
berjerdekikaolikalev oykusss Evet canım biliyorum onu zaten sürekli içmiyorum da işte yine de akşam kahvesi oluyor arada:)
Elif7781 berjerdekikaolikalev süt ürünleri tüketmeden tok ama yine c vitaminiyle tuketebilirsin ozaman canim
hunilimom berjerdekikaolikalev zararı yokmuş canım sadece süt ürünleri tüketince vücutta işlevi geç oluyormuş
berjerdekikaolikalev hunilimom Tamam o zaman çok teşekkür ederim ☺️ sürekli acıkıyorum akşam yatmadan önce bişey yemezsem gece uyuyamıyorum o yüzden atıştırıyorum sütle bişeyler zararsızmış rahatladım gerçekten
Nata97 DEmir ilacindan sonra cay, kahve sut urunleri yasak, ama portakal limon vs gibi c vitamin iceriklilsr tavsiye ve tercih ediliyor canim :)