kocisininprensesi 38+3 ten merhabalar, kızlar bugün kontrole gittim akşam vee 2 cm açıklık, nişanımda geldi 🤭 sancı dk larını tutuyorum artık ☺️☺️
Ftmskry kocisininprensesi nişan gelmeden önce belirtilerin var mıydı? Nişan geldiği gibi hastaneye gitmek gerekiyor mu bende 38+1im bilgi edineyim😁
Gulsahural kocisininprensesi darısı başıma ınsallaaaah 😍 sağlıklı sihhatli bi avazda kucağına al inşallah canım melegini
kocisininprensesi Ftmskry canım ben kontrole gittim, sık tuval ihtiyacı duyduğumu ve idare gibi olduğumu söyledim, çünkü Doğumdan önce vücudun kendini temizlediğini söylemişti doktorum. Şimdi belimden adet sancı gibi ağrım var bakalım :)
Sezgin kocisininprensesi 38+2 bugüm nişanım geldi ilk başlarda sancım vardı ama şı anda hiç sancım yok senin devam ediyor mu sancıların
kocisininprensesi Sezgin canım sancım 34 ten beri olduğu için zaman tutmakta güçlük çekiyorum. 2 cm açılma vardı bakalım açılma artınca sancım çok olur sanırım
kocisininprensesi Ayyliin 34 ten beri aşağıda göbeğim çünkü erken Doğum riskimiz oldu 34 te Bebek zaten gelmek için aşağıdaydı çok ☺️ Karnın yukarıda yoktu ☺️
kocisininprensesi Sezgin nasıl yapmadı? İlginç. 34 te çok sancım ve Bebek aşağıda olunca açılma kontrolü yaptı 34 ten beri her kontrolde yapıyor
Sezgin HocaAnne çünkü gerçek doğum sancıları başlamadan yapılan çatı kontrolünü gereksiz buluyor. Zamansız yapılan çatı kntrolünün sadeve gebeyi korkuttuğunu ve zamanı olmayan doktorların yaptığını söylüyor.