Papatyasever şimdi size bambaşka soru sorsam 🙈tamamen merak ve bilgisizliğimden soruyorm bu soruyu,isteyen kızsın isteyen güzel cvp versin şimdiden hepinize saygı duruyorum 🥰ilk çocuğum değil,12 yaşında kızım var şükür Doğum fln herseyim güzeldi o zaman,şimdi sık sık bu masajı okuyormm çoğu postta?eşimle iliskiye giremiyoruz istek malum cok fazla hormonlardan,ama deniyoruz acı çektiğim için olmuyor🥺☹️Şimdi ben bu masajı dr sorsam yap dese,yapsam Eminimki cnm iliskiye girmek isteyecek,yapanlarda öyle bi istek oluyor mu ?oluyorsa kendi kendinizi tatmin ediyormuusunuz?biliyorm günah kendi kendini tatmin etmesi insanların!kimine göre değildir belki orası ayrı,merak ediyorm dokunduğunuzda masaj yaptığınızda nasıl bi duygu oluyor,acı veren oluyormuş cok okudum yorumları fln ama soruma cvp bulamadım hiç,yada o masaj da bi nevi mast sayılmıyor mu?umarım anlatabilmişimdir kendimi..dediğim gibi kızanlarda olacaktır ama bilgilenmek istiyorum bende bu konu hakkında ..şimdiden teşekkür ederim..34 haftalık hamileyimm bu arada💙💙💐🧿