Zeynka Aysingeldiislerdegisti Çok teşekkür ederim öncelikle 🙏 Bugün bu alışverişleri yapalım dedik ama ben yine kararsızlığımdan ve tecrübesizliğimden bir şeye karar verip deterjan, şampuan, pişik kremi alamadım. Dr. Browns ve Nuk biberon aldım, Avent Soothie emzik bir de Mamajoo emzik aldım. Bunları kabul etmezse başka deneyeceğim :) Pişik önleyici en iyisi annem de bepanthol diyor. Yavaş yavaş şekilleniyor alacaklarım kafamda. Çok teşekkürler tekrar 🤗
Aysingeldiislerdegisti Zeynka nuh biberon almasaydın keşke ya kızım 4 aylık olmasına rağmen hızına yetişemiyo verme yeni doğana genzine kaçar emziği süper de biberon cık
Yogurtlupilav Zeynka 💫Biberon konusunda; Hamileyken instagramdaki “bebeimgeliyor” un anne baba eğitimine gitmiştim ve lansinoh momma önermişti. En yavaş akışlı olanı almama rağmen bebeğimde meme reddine sebep oldu. Bu sorunu “Medela Calma” ile çözdüm. Kesinlikle en yavaş akışlı biberon, anne göğsü gibi zaten. Ama bence doğumdan önce alıp şartlamayın kendinizi, sütünüzün yeteceğine inanın. İhtiyaç olması halinde kesinlikle medela calma yı tavsiye ederim. Diğerlerini kullanarak riske atmayın mevzuyu. Phillips aventin en yavaş akışlısını da almışım hamileyken ama musluk gibi akıyor, boşa masraf etmişim. Şimdi sadece su taşıma kabı olarak kullanıyorum.
Zeynka Aysingeldiislerdegisti Ay bilemedim ki, Dr. Browns çok iyiydi aldım. Bugün de hastaneye bir tane götürelim ne olur ne olmaz diye düşünüp Nuk aldık. Anne göğüsüne benziyor dediler, üç noktalı dediler, şöyle böyle dediler aldırdılar. Olmazsa başlığını değiştirip ileriki aylarda su içmesi için kullanırım🤔
Ssraa Bebek bakım ürünlerini sebamed aldım. Çoğu doktor bunu tavsiye ediyor diye. Yılların güvenilir markası. İçeriğini mühendisoğlu pek temiz bulmuyor ama doktorların da vardır bir bildiği dedim. Bübchen alacaktım oradaki bir kadın bana asla alma dedi vazgectim. Deterjan olarak da dalan roxy aldım
Zeynka Hulyalp Bugün baktığım ama almakta kararsız kaldığım tüm ürünleri söylemişsiniz :) Instagramda muhendisinoglu'nu takip ediyorum, daha da kafam karışıyor. Tam karar verdim alacağım diyorum, tekrar kafam karışıyor bırakıyorum hepsini🤦🏻♀️
Hulyalp Zeynka ben takip etmiyorum etmeyi de dusunmuyorum. Fazla mikroptan vs. Uzak tutucaz diye hasta cocuklar yetistiriyoruz.
tazeanneck Arzymn canım o pişik kremi bariyer olarak zaten pişik olmasını engellemek adına kullanılıyor yani pişik olmadan kullanman lazım pişik olduğu zaman kullanırsan geçirmez bilgin olsun
Zeynka ozgeya Mustelayı tercih ediyorlar ama neden ediyorlar derken kastım buydu, açıklamanız için çok teşekkür ederim. Mustela en çok söylenen oldu, kesin bakacağım artık :) Deterjan olarakta granül sabun kalıntı bırakıyor diyorlar. Annem önce kıyafetleri kaynar suya sokup sonra da dalinle yıkamak niyetinde. Ben sizin kıyafetlerinizi de kaynatıp öyle yıkadım diyor. Sanırım en çok önerilen deterjanı alıp, gerisini ona bırakacağım nasıl yıkamak istiyorsa yıkasın :) Göğüs kalkanı için de yine daha sonra ihtiyaç olursa alırız, şimdilik ped alalım dedi. Sizde pedden memnun kalmışsınız. Alıp kenara koyacağım bende :) Tekrar çok teşekkürler 🙏
ozgeya Zeynka Granül sabun konusunda evet kalıntı bırakıyor diyorlar ama sanırım bu makineden makineye değişiyor.Benim makinemde kalıntı bırakmadı ama ben içimin rahat etmesi açısından ekstra durulama yapıyorum zamanım olduğunda.Ama bence en güzel temizliği granüller sağlıyor hem de yoğun koku olmaması daha iyi oluyor. Rica ederim ayrıca sevgiler☺️🙏🏻
Zeynka Arzymn Elbette silverette işe yarıyordur ama Avent kalkan da hoşuma gitti, önerildi de :) Tavsiyenizi deneyeceğim eğer yara olursa. Yağı 6. Aydan sonra kullan dedi doktorum, siz doğduktan sonra kullanmaya başladınız mı hemen? :)
Arzymn Zeynka ben kullandım, masaj yaparken çok yardımcı oluyor, bi sıkıntı da yaşamadık, musteladan memnun kalmayan duymadım hiç, umarım siz de kalırsınız.
Elmalikurabiye Zeynka deterjan minoris aldim. Banyo seti mustela. Dogal icerikli oldugu icin numlari yercih ettim.
Zeynka mrsdoruk Doğal içerikli başka markalarda önerildi, muhendisinoglu'nu takip ediyorum kafamı daha çok karıştırmaya başladı galiba 😅 Benim de sormak istediğim oydu aslında, göğüs pedi aldıktan sonra kalkan illa gerekli mi? Çok teşekkürler cevabınız için :)
mrsdoruk Zeynka canım valla gerekli olursa alınır bulunmayacak zor bir şey değil bence :) amann zamanında ne kalkanlar ne kremler mi vardı allah aşkına 😄 bak hatta ananemler zamanında ayva cekirdegini suya koyup jel kıvamı olunca gögüs uclarına sürerlermis düşün şimdi kalkanı pompası vs dolu zımbırtısı var vallahi
Chan Zeynka Mustela, sudocrem, dalan roxy. Mustela ve roxyi içerik bazlı aldım. Sudocremde tavsiye üzerine. Göğüs pedi lansinoh seçtim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim. Göğüs kalkanıda benim çok işime yaradı. Acılarımı dindirip iyileştirdi.
Aysingeldiislerdegisti Zeynka dr browns çok iyi çok rahat kullanfık biz enidoğanda. Nuk da birden gelio 6 aylık felanken kullanabişirsin sakla bişey olmaz. Hastaneyede taşıma boşuna bnce hemşireler a kaşıkla ya şırıngayla veriolar biberona şiddetli karşılar meme emmez diye
Zeynka Arzymn Masaj yaparken losyon kullan demişti doktorum ama içeriği temiz bir bebe yağı da alınmalı bence de. Mustelaya kesin bakacağım, hatta şuan indirimdeydi trendyolda. Umarım, çok sağolun :)
Zeynka Aysingeldiislerdegisti Dediğiniz gibi yapacağım o zaman, bende biberon isterler o telaşta bi de bulmakla uğraşmayalım diye alıp koyayım çantaya demiştim. Saklayıp 6. Aydan sonra kullanırım dediğiniz gibi :)
Semrasem Zeynka daha kullanmadım ama cok tavsiye üzerine aldım bütçenizi zorlarsa sadece şampuanı alabilirsiniz önemli olan o daha çok
Zeynka Semrasem Çok teşekkür ederim, herkes mustela demiş zaten. Kullanan da memnun kalmış. Benim de kafamda netleşti gibi :)
Terasus33 Zeynka bebek bakım seti olarak mustela aldım. Göğüs pedi de lansinoh tercih ettim.hepsiburadada indirim vardı.