SyhnHtp Newheart maksimum 5000 tl olmuyor çalışan annenin brüt maaşının 2/3 üne göre hesaplanıyor. 5000 tutarı sadece asgari ücret için hesaplanan tutar. Anne yüksek maaşlı ise maaşına göre alır o parayı.
Biology26 Bende 14 haftalığım haziranda okul kapanana kadar devam edicem sonra zaten tatil doğumum ağustosta nasipse 🙂
SyhnHtp gizemgnll bende otomotiv sektöründeyim 🙂 hatta şuan bu saatte cuma trafiğindeyim organize sanayiden çıkamadım bile 🙁 sen nerde çalışıyorsun canım?
SyhnHtp Neseli68 Gks bende 37. Hafta son sınır diye biliyordum ama @Neseli68 37 den sonrada çalışılabilir diyince şaşırdım bilmediğim bir değişiklik oldu sandım.
Vldnrdnc Gks Gks kadın işçiler için geçerli o zaman o ben memurum ve 24. Haftaya kadar nöbet tutuyoruz canm devlette böyle
Aysealty Gks 32.haftadan sonra kadın doğum dışında diger birimlerden rapor alabiliyoruz dimi?içime bi şüphe düştü şimdi.ben 33.haftamda cıkıcam izne doktorum calısabilir raporu verdikten sonra hastaneden 10ar günlük raporlarla idare ederim diye düşünmüştüm.bankacıyım mart ayının sonuna kalmak istemiyorm bizde ay sonları normal haldeyken bile mahvediyor karnım burnumda hiç dayanamam gibi bel ağrısına
Ekksl Ben de öğretmenim 21.haftam. Dogum sonrası iznimi kullanamıyorum maalesef yaza geldiği için. Dogum öncesi de nisanın sonuna gelıyor. 1 ay kala cocukları da yarıda bırakıp gitmeyi içim elvermiyor açıkçası. Galiba hiç izin kullanmadan bitiricem seneyi 😊
burcumburcum Kubralpergece 34 teyim zorlaniyorum tabi ama 37 de ayrilcam insallah ki kalan dogumdan sonraya eklensin
HaticeKbraimek Ay EF1324 ben de okul önceciyim 25. Haftaya girdik şimdiden zorlanıyorum😬 Zor geçmiyor mu son haftaları düşünemiyorum😁
EF1324 HaticeKbraimek birinci dönem son ay çok zorlandım sabahçı olduğum için bu dönem daha iyiyim uykumu aldığım için en azından dinç gidiyorum. Ama gün geçtikçe tahammül azalıyor tabi😑
SyhnHtp gizemgnll 🙂 bosch iyidir. Ben de wisco tailored blanks tayım, yabancı sermayeli bir firma haklar bakımından sıkıntım yok ama işim yoğun sorumluluğum çok 🙁 bide Otomotiv sektörü streslidir ve garip bir sürü adamla uğraşırsın malesef 🙁
gizemgnll SyhnHtp aynen öyle canım ben suan rahatım xok şükür tek vardiya, bide hafif ile verdiler sessiz sedasız calısıyorum , doğumdan sonra eski yerime, koşturmaya devam 😊😊
HaticeKbraimek EF1324 aynen bir de üç gün stajyer geliyor bana o günler rahatım da diğer iki gün çok yoruluyorum ben😕
Aysenurtsr Homozigotmutant Ben de ogretmenim, su an bir zorlugum yok, sadece cocuklar carpma etkisi ve yemek kokusu okulda 🙂 hazirana kadar calismayi dusunuyorum ben de.
Homozigotmutant Aysenurtsr nasip olursa Benim Doğum Haziran'da o yüzden en erken ne zaman ayrılırsam o zaman ayrılacağım 😊
Pinarsalih Kubralpergece bende 22.haftaya gircem çok şükür çalışıyorum bana sıkıntısı Yok şimdilik 32ye hatta 34 35e kadar çalışmayı düşünüyorum Doğum sonrasına aktarmak için Allah izin verirse 🙏🏻