Seerdaay Umrnkrhn ben de kraft murphy gördüm internette uygun ama birebir magazada görmek lazım.Tesekkür ederim😊🌷
birdirbir 3 çocuğumda da park yatak tercih ettim. Çok kullanışlı. Sallanıyor ve sallanırken ses çıkarmıyor. Haşır huşur naylon kullanmıyorlar eskisi gibi. Kumaş olduğu için ses de olmuyor. Kademeli. İlk aylar üst kademede, sonra alt kademede. Ayağa kalkınca düşer mi korkusu yok. Korkulukları tahta fln olmadığı için kafasını vurdu çarptı derdi de yok. Hafif, portatif... daha ne olsun. Kanz pretty aldım ben
Semrasem birdirbir iyi diyorsunuz bu markayı değil mi park yatak alıcam ama markaya hala karar veremedim 🤔
Aysegulanne Çok teşekkürler hanımlar önerileriniz için...Sallanmiyor diye duydum ben o yüzden tereddüt ettim.bizim gibi memurlar için anca park beşik en iyisi galiba...
Oges Semrasem Kraft kanı da iyi diyorlar ana gereksiz pahalı bütün park beşiklerin özellikleri aynı Kraft joy ile Holmer kids arasında kalmıştım Homer’e karar verdim yatağı da Kraft visko alıcam
Aysegulanne Busraa32 beşiği çok begendim eşimle karar vericez.çok Teşekkürler. Gerçekten kullanisliymis
Oges Semrasem evet yorumları okudum herkes memnun o kadar para vermeye bence gerek yok hepsi aynı sonuçta markaya para vermeye gerek yok yatakla beraber 540 lira falan yatağına da iyi diyorlar ama ben yatağa önem veriyorum onu krafttam alıcam