Aysegulanne Sizce hangisi daha kullanışlı? Biz memur olduğumuz için taşıması kolay olsun diye oyun parkı alalım dedik ancak sallanmiyormus sanırım. Ne yapsak sizce?beşik daha mı mantıklı olur?
Neslimusti46 Aysegulanne bizde memuruz aynı sizin gibi taşıması kolay olsun diye oyun parklı beşiğe karar verdik.. ve şimdiye kadar baktıklarımız sallanıyordu ?
MelekAnnesi52 Aysegulanne bizimde tayin durumumuz var henüz kullanmaya başlamadık ama oyun parkı aldık gayet iyi sallanıyor 😄 herşeyi içinde hazır bı oğluşumuz eksik 😄
Vildanpasal61 Aysegulanne Bende canım park yatak aldım çünkü yaşını doldurana kadar benim yanımda yatacak yaşını doldurunca odasını düzenlemeye başlayacağım Allah nasip ederse bende e bebekten baby plus park yatağını aldım sallanma aparatı filan herşeyi içinde katlanabilir taşınması kolay tavsiye ederim canım 😉
Sinembuse Yaser27 Ben beşiği gereksiz buluyorum bende park beşik aldım ve alırken sallanıyordu hepsinin altında sallanma aparatı var canim daha kullanmadım ama alırken adam gösterdi toplanma ve saklanma acısından mutis birsey bence .
brldmr Aysegulanne park yatak anne yanı olmuyor. al yerine bırak bence zor. cok egilmek gerekiyor. anne yanı sallanan kademeli beşik aldım. bebek yanımda uyusun diye. bir de otomatik sallanmasını saglayan bir motor aldım. onu takacagım beşiğe
brldmr Tuem12 heyner marka kademeli besik bebecco otomatik beşik sallama aparatı. n11den aldım ikisini de o sayfadan yorumları okuyabilirsiniz.
Busraa32 Aysegulanne ben bundan almayı düşünüyorum canım baya kullanışlı hem mobilya hem park beşik sallanıyor fren sistemi var ve asansörlü istediğin gibi kullanabiliyorsun https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/heyner-ahsap-60x120-organik-anne-yani-3-kademeli-bebek-besigi-karyola-ahsap-park-besik-425034881#
brldmr Busraa32 ben bunu aldım gayet güzel hatta suan n11de indirimde ordanda bakabilirsiniz. ben kacırdım
Aysegulanne Busraa32 beşiği çok begendim eşimle karar vericez.çok Teşekkürler. Gerçekten kullanisliymis
Umrnkrhn Aysegulanne biz hem oda yaptık hem de yanimiz da olsum diye park yatak aldik kullanan arkadaslar cok tavsiye etmislerdi. Markası kraft saklanıyor ama suna dikkat etmeniz lazım bazı park yataklar sallanirken ses çıkartıyormuş
brldmr Busraa32 622 olarak gordum n11de sepete ekleyince extra indirim yapıyor. benim beklentimi karsıladı. sallanan beşik oldugu için hafif malzemeden yapılmıs. 1 yas civari işimi gorur diye dusunuyorum. ikizlerimi beraber yatırcam İnşallah. tek bebek 3 -4 yasına kadar kullanabilir.