Sebay Pamukdeniz adet tarihime göre 4+4 görünüyor ve bugün pembe kanamam oldu adet mi oluyorum diye korkuyorum
Sebay Pamukdeniz kanamam sonradan Adet kanaması gibi oldu 3 gündür devam ediyor progesteron iğneye başladık ve yatıyorum
Esesli Pamukdeniz benim adetten 1 gün önce 54.7 çıktı. 3 gün sonra 248 çıktı. Omdan bi 3 gün sonra 1387 falan oldu canım. Yükselir inşallah seninde.
Mizginilhan Benim adetim 5 gün gecikti gidip kan verdim 830 çıkmıştı şok oldum ama çok sevindim hiç beklemediğim bir anda olmuştu ama çok mutlu oldum inşallah sağlık la KUCAĞIMiza alırız amin
GlhanSaykan Ben de adet günümde yaptım 17.9 çıktı çok düşük geldi bana.bugün ağrım var diye acile gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi yani rahim gebeliğe hazır hale gelmiş yarın tekrar yaptıracam kan testi bakalım inşAllah artmıştır
Gmzzzz Pamukdeniz ama çok garip benim son adet 24 aralık ilk 5 şubatta 200 çıktı 7 şubatta 400 14 şubatta 9756 adet tarihine göre önce düşük çıktı anlayamadım onlara baktım hep ama bir karar veremedim