Ensarsevgi Arkadaslar 39+1 günlüğüz bugün kilomuz 3250 boyumuzu bilmiyorum😁 dün gece tansiyon yüksekliğinden acile geldim 160/110 di en son idrar istediler ve protein çıktı🤦 hemen yatış yaptılar dünden beri sürekli alttan baktılar dün normal konrtolüm vardı gündüz alttan muayenede açıklık yoktu gece acilde baktıklarında da yoktu yarım saat sonra yatış yaptığımda yine baktılar aradan en fazla yarım saat geçmiştir 2 cm açıklık var dediler hala yatıyorum şuan sancı odasına aldılar kesin vajinal doğum görünüyo şuan kızıma kavuşmama çok az kaldı🙏🙏 lütfen bize dua edin sağlıkla bi avazda kurtulalım inşallah 💕😍
Selenzy1 Ensarsevgi bir avazda kurtul inşallah cnm rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼
Seherr Ensarsevgi ayyyy ne güzel ya kavuşacaksınız allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😇 inşallah biz bekleyenlerde görürüz bu güzel günleri 💕
Hanifetaskiran Allah yardımcınız olsun. Kolay bir doğumunuz olsun kızınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ensarsevgi Seherr görürsünüz canım merak etme bende hep 20 leri 30 ları görür müyüm diyodum çok şükür 40 olcaz nerdeyse😇 rabbim sizide sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🙏🙏🌸
Deniizzz Ensarsevgi çok heyecanlandım sizin adınıza sağlıkla bir avazda kavuşun yavrunuza bize de haber verin 😍
Ensarsevgi Deniizzz amin canım hepimiz insallah🙏 valla tansiyonumu düşürmeye calısıyolar düsmüyo acıklık hala 2 cm🙄🙄
ebru23 Ensarsevgi ay canım.brnim ins sağlıkla dogururusun hadi bakalım banada nasip olur en yakın zamanda ins 40.0 oldik
Deniizzz Ensarsevgi ama neden ya dua ediyorum sizin için kaç saat oldu allahım yardım etsin ya açıklığınız kaç cm oldu tansiyonunuz düştü mü hadi inşallah birden olacak hepsi yavrunuzu kucağınıza alınca geçecek hepsi sabredin