Hamiyet 7. Ayımda kullanmaya başladım. Geceleri yatmadan önce sürüp göğüs kalkanını kapatıyorum.
Göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başladınız?
Hamiyet 7. Ayda başlanması daha Faysal'ı diye biliyorum.
OzlEmrah evet iki ay kala kullanılması gerekiyor
Hamiyet 7. Aydan sonra kahverengi bölgenin tamamına masaj yapmadan günde 1 kere uygulayabilirsin ☺
Teşekkürler herkese . 8. Aya başlamış oluyorum hemen sürmeye başlıycam bu durumda 🤗
Kızlar benim ikinci hamileliğim Doğuma az kaldı ilk kızımda emzirirken çok kanadı şimdi tekrar aynı şey olur mu bilginiz mi var mı ??
YaseminBatrk valla unutuyorum unutmasam her gün sürücem ama unutkanlık hat safhada 😁 iki günde bi dus aliyorum zaten dus tan sonra uyguluyorum ama her gün sürmek daha iyi olur tabiki
Ben 20 haftalık da kullanmaya başladım sadece akşamları sürüyorum. Şuan 25 haftalık oldum. 30 haftalık olduktan sonra sabah akşam kullanmayı düşünüyorum
Bu lansinnoh krem çok sertmiş zor sürdüm. hatta sıktım sıktım gelmedi kutu Kapalı sandım değilmiş. BUnu sürünce üzerini kapatıyor musunuz ? Bir sürü göğüs pedi almıştım onların kullansam iyi olacak. Sütyeni kirletsin istemem. Zaten bio oil tüm pijama eşofman atlet ve üstlerimi kirletti çıkmıyor da
Skrnslmn sabah akşam ucuna yoğun bi şekilde sürdüm kahverengi bölgeye sürmedm cnm
1PrensAnnesi canım nasıl oldun napıyosun ergüşüm napıyo
Elabadeninannesi allaha şükür cnm ben gayet iyiyim ağrı sızı bişey yok ama ergüş hem reflü hem kolik bu yüzden çok zorlu bi süreçteyiz bi iyileşse oğlum🙏🏻
Sen nasılsın peki ela bade napıo nasıl❣
1PrensAnnesi napalım bizde iyiyiz ama bizimde gece uykumuz yok hiç uyumuyoruz kıyamam ergüşe ben🙏🏻
Elabadeninannesi bu süreç herkeste böyle belliki inş kısa sürede düzene girerler 🙏🏻
Elabadeninannesi naber kuzum bebişin nasıL aLıştnzmı birbirinize
1PrensAnnesi amin canım inşallah zor ama keyifli sağlıklı olsunlar kolik müzikleri var gerçi ela badeye fayda etmiyo ben uyuyorum o uyumuyo belki iyi gelir
Gam-ze iyiym canım şükür sen nasılsın alıştık alıştıkta zorluklarımız var karnımdada gece uyumuyodu şimdide😂
1PrensAnnesi canım konuyla alakasız ama sende de tansıyon sorunu vardı deılmı hamılelıkte nası atlattn yardımcı olurmusun bı arada saglıkla büyüt oglunu darısı basıma ☺