• Göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başladınız?

Hamiyet 7. Ayımda kullanmaya başladım. Geceleri yatmadan önce sürüp göğüs kalkanını kapatıyorum.

Teşekkürler herkese . 8. Aya başlamış oluyorum hemen sürmeye başlıycam bu durumda 🤗

Hamiyet ben 37+4 üm şuan 2 haftador kullanıyorum gergin olmasa da gün aşırı sürüyorum

Kızlar benim ikinci hamileliğim Doğuma az kaldı ilk kızımda emzirirken çok kanadı şimdi tekrar aynı şey olur mu bilginiz mi var mı ??

YaseminBatrk valla unutuyorum unutmasam her gün sürücem ama unutkanlık hat safhada 😁 iki günde bi dus aliyorum zaten dus tan sonra uyguluyorum ama her gün sürmek daha iyi olur tabiki

Ben 20 haftalık da kullanmaya başladım sadece akşamları sürüyorum. Şuan 25 haftalık oldum. 30 haftalık olduktan sonra sabah akşam kullanmayı düşünüyorum

Bu lansinnoh krem çok sertmiş zor sürdüm. hatta sıktım sıktım gelmedi kutu Kapalı sandım değilmiş. BUnu sürünce üzerini kapatıyor musunuz ? Bir sürü göğüs pedi almıştım onların kullansam iyi olacak. Sütyeni kirletsin istemem. Zaten bio oil tüm pijama eşofman atlet ve üstlerimi kirletti çıkmıyor da

Hamiyet aynisindan kullanmistim dogum yaptigim gun aldik biz ama hicbir ise yaramadi öldüm emzirirken gümüs meme basligikullaniyordu biri ve cok memnundu

Elabadeninannesi allaha şükür cnm ben gayet iyiyim ağrı sızı bişey yok ama ergüş hem reflü hem kolik bu yüzden çok zorlu bi süreçteyiz bi iyileşse oğlum🙏🏻
    Sen nasılsın peki ela bade napıo nasıl❣

Gam-ze iyiym canım şükür sen nasılsın alıştık alıştıkta zorluklarımız var karnımdada gece uyumuyodu şimdide😂

1PrensAnnesi canım konuyla alakasız ama sende de tansıyon sorunu vardı deılmı hamılelıkte nası atlattn yardımcı olurmusun bı arada saglıkla büyüt oglunu darısı basıma ☺