Hamiyet Ben lansinoh aldım ve okuduğum kadarıyla doğumdan önce başlamak gerekiyormuş kullanmaya. Kullanan var mı ? Kaçıncı ayda kullanmaya başladınız?
Elifece Hamiyet 20. Haftadan günde gün aşırı , 32. Haftadan sonra her gün sürüyorum. dotorum rahim kaslarını uyarabileceğini söyledi Ama ben yine de sürdüm 35 haftalığım her gün sürüyorum
Gizemhakan YaseminBatrk valla unutuyorum unutmasam her gün sürücem ama unutkanlık hat safhada 😁 iki günde bi dus aliyorum zaten dus tan sonra uyguluyorum ama her gün sürmek daha iyi olur tabiki
Sabihay Ben de aldım 31.haftadayım başlasam mı artık diyorum🤔 2 ay önceden başla dedi bana doğum yapan arkadaşlarım.
Skrnslmn 1PrensAnnesi sadece uca mı kahverengi bölgenin hepsine mi sürdünüz? Bide günde 1 kere mi daha mı fazla
OzlEmrah Lonsinoh kreme 2 ay önce başlanması gerektiğini biliyorum bende. Bende Doğuma iki ay kala alıp kullanacağım 😊
Burcuk Bende aldım kullanmadım 34. Haftama gireceğim. Meme uçlarım hassaslaştı arada ağrıyor. Sanırım Pazartesden itibaren başlarım 40 günü kalıyor Doğuma
zlemAtAcar Hamiyet 7. Ayımda kullanmaya başladım. Geceleri yatmadan önce sürüp göğüs kalkanını kapatıyorum.
Lmnkeskin Hamiyet 7. Aydan sonra kahverengi bölgenin tamamına masaj yapmadan günde 1 kere uygulayabilirsin ☺