• Gelişimine göre cinsiyet tahmin edilebilir mi

Ben 12+2 haftalıkken doktora gttim doktor önce cinsiyet söylemedi. Ultrason resmlerini görenler bu bebek erkek dyor hemen baş ve boyun kısmı, eli ayağı belli olmuş dyor. Kız bebekler daha yavas gelişiyormuş erkek bebeklere göre doğruluk payı varmıdır. 😅👶🏿

Benim 10.haftadan 14. Haftaya kadar erkek dedi sonra 16. Haftamda bu kesin kız dedi simdi bir kızım olacak.ALLAH sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin.sizin dediginiz gibi kemik yapısına göre doğru cikabiliyo hayırlısı olsun insallah.

FatosSrmeliolu benmkide ayni oyleydi canm banada bakanlar erkek olabilir dedi ama doktor kız gibi dedi yinede kesin deil ama bazen de annede şeker hastaligi varsa bebek önden gelisim gösteriyormus bendede gebelikte seker cikti dikkat ediyorum yediklerime

Aaa bende şuana kadar hiç olmadı ama daha şeker testi yaptırmadık inşallah bi sorun çıkmaz ☺🙏

FatosSrmeliolu bence var hem erkek hem kız annesiyim ben ikisinin ultrason resmini de kıyasladım kızım daha et yığını gibi 10.haftada ama oğlum heryeri okadar net belli ki tecrübe ile sabittir bence alakası var

Ultrason resminde soldaysa erkek oluyomuş öyle demişti burdaki bayanlar

gulcins canim bende az evvel baktim kizimin 7.5 haftalik ultrason resminde et yigini gibi hicbiseyi belli degil bu seferkiise 8 haftalikken kafa gogus kollar ayaklar ortada resmen ama cinsiyet belli degil😃

Edatalha ultrason resmi bilemiyorum ama ben sol yumurtalığımdan yumurtlamışım hamile kaldığımda ve hep sol kasığımda ağrı vardı ve bebeğim kız kasık ağrısı yaşayanların kız olabileceğini düşünüyorum çünkü ben oğlumda bel ağrısı hissetmiştim kesinlikle kasık ağrım olmamıştı

gulcins ben inaniyorum dogrudur canim birileri daha yazmisti boyle birsey haftaya kontrolum var bakalim bu teziniz dogru mu😝😂