Ayın 25 inde kan testi yaptım 303 çıktı bugün yine yaptırdım 960 çıktı artışa göre kese nezaman görünür bilen var mı 🤗🤗🤗
Beta hcg
3000 ustu görebilirsiniz hayrli ugurlu olsun insalllh 😍
Yavuzum1202 bir hafta sonra görürsün 😍
Yavuzum1202 üç dört gün içinde benim 4+6 da 745 çıktı alttan bile gözükmedi 5+3 te karından gördük keseyi
2000 lerde gorunur (:
Yavuzum1202 kızınız olcak galiba🙈 kaç gün geçti adetiniz?
Yavuzum1202
2 günde bayağ iyi yükselmiş benim 1131 de keseyi alttan gördü 3 gün sonra 3 bin küsürde karından gördü cnm.
2 günde bayağ iyi yükselmiş benim 1131 de keseyi alttan gördü 3 gün sonra 3 bin küsürde karından gördü cnm.
fundafunda 20 gün gecıktı 10 gün gecıkmede negatif ti değerlerim geç döllenme olmuş 3 hafta
sevgitekes ben daha bekleyin gidip yok derse üzülürüm
fundafunda kızım olacağını nasıl anladınız 🤗🤗🤔🤔
Menis21 zaten bana hep alttan bakıyor doktor rahim ters benim karından görülmesı zormuş
Yavuzum1202
Hımmm anladım cnm
Hımmm anladım cnm
Yavuzum1202 beta hcg çok düşük o kadar gecikmeye tahmin ettim banada yüksek olduğu için erkek demişlerdi de tuttu 🙈
fundafunda İlk defa duydum böyle bisy bende 13 haftaligim ve cinsiyeti çok merak ediyorum yarın sorucm inşallah ogrenirim ilk betam 82 di 4. Gün tekrar bakıldı 571 çıktı acaba bnmde mi erkek :)
Hamile41 mer
fundafunda merhabalar bende ayın 24 ünde kanıma baktırdım idrar pozitif çıktı die 1000 çıktı sonra ayın 26 sı yani 2 gün sonra yeniden kan verdim 5711 çıktı ama keseyi göremedik henüz küçük dedi sizin bilginiz var mı normal değil mi
fundafunda merhabalar bende ayın 24 ünde kanıma baktırdım idrar pozitif çıktı die 1000 çıktı sonra ayın 26 sı yani 2 gün sonra yeniden kan verdim 5711 çıktı ama keseyi göremedik henüz küçük dedi sizin bilginiz var mı normal değil mi
Yavuzum1202 ayn bekle
fundafunda sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
Htczmra düşük oldu mu kız diyolardı bende burda okumuştum 🙈
Ozlemtoprak2307 normal merak etmeyin benimde kese gözükmüştü bebek yoktu,beta her geçen gün artıyor sizinde artmış bakalım erkek mi çıkcak yaZarsınız 🙈 tesadüfte olabilir tabi
fundafunda yazarım tabi ki hayırla sağlıkla gelsinler Tüm isteyenlere rabbim yaşatsın bu mucizeyi ❤️💜