GulendamEsra Kızlar selamlar. Ben bu persembe 17. Haftamda ilk gebelik aşımı oldum ama ne akla hizmetse hiç sormadım ne aşısı diye ve persembeden beri canim cok acıyo kolumu kaldirirken bile cok agri oluyo. Normal bisey mi? Sizde nasil oldu
espalp GulendamEsra 17’de mi ilk aşı😱 hemşirem 20.haftada yapıcak benimkini🤦🏼♀️ Geç mi kalıyoruz acaba
GulendamEsra Tugce1803 benimde aklima tetanoz geldi ama sormak hic aklima gelmedi tahlil falan derken, tetanozsa bu aci normal o zaman😖
ZynpH Banada 20.haftada tetanoz aşısının olduğunu söyledi hemşire daha dün niye bu kadar erken vurmuşlar ki 🤷♀️
Tbaablyy Bende 20.haftada oldum tetonz aşımı evet çok acıyo benm bir hafta surdu ağrısı. Ama sizn aşınızı erken yapmamslarmı yaa bnm hemsırem 20.haftadan sonra yapılıyo demıstı çünkü..
Asliemirpeker Çrsb günü vuruldum tetenoz asısını önceki gece 2 den beri uyuyamadım kolum cok agrıdı.. 1 ay sonra tekrar vurulcam inş..
GulendamEsra Asliemirpeker aynen bende öyleyim canim,geceleri berbat bi agri, zaten duz de yatmamaya calisyorum o yuzden mecbur sag yada sola yatiyorum koluma denk geliuo ama cok acıyo