yapoo04 Kızlar 15+5 haftalık hamileyim son 2 haftadır vücudum bildiğiniz fışkırdı aşırı kıllandım çıkmayan yerlerimde bile kıl çıktı 😐 Ben hamile kalınca dökülüyor sanıyordum niye hep anormaller beni buluyor ki 😐
Hll yapoo04 canım o kişiye göre degisir. Bende de azalma oluyor. Ama kıllananların dogumdan sonra o kılları dökülüyor zamanla diye biliyorum. Stres olma kalıcı degil yani☺️
ebrarmom08 yapoo04 vucudumu taniyamiyorum bende. Cok cirkinlesti 🙄 gobegimde tuy muy yokken cikmaya basladi ve agdayla almak xorunda kaldm 😏
Neseozkan yapoo04 canım doğum yapınca dökülcek onlar benim de karın bölgemde kıllanma oldu hiç yoktu hem zeytinyağından hem de hormonlardan hatta son aylarında saçların falan da gürleşicek ama doğum yapınca fökülcekler normal yani şuan yaşadığın
Papatyapapatya yapoo04 ay bende kıl mağduruyum...doktorum dokunma dökülecektir doğumdan sonra...dokunsan hep dokunmak zorunda kalırsınız dedi...karnimdaki kılları görünce receb ivedik oldum deyip dalqa geçiyorum kendimle...
yapoo04 ebrarmom08 Ya ben 😐 Bacağımı almıyordum bile yoktu şimdi uzun uzun kıllar 😐 Yüzüm hele siyah siyah kıllarla doldu gerçekten sinirlerim bozuluyor 😐
yapoo04 Neseozkan Vücudum hadi neysede yüzümde çıkar siyah siyah kıllar çok canımı sıktı aldıkça çıkıyor 😐
Minedy Ayyyy 15+2 yim bende dün farkettimmmmm noluyo dedim 😱😱 bide yüzümde küçük küçük kahverengi lekeler çıkmaya başladııı napıcamı hiç bilmiyorummm
DemetDigesu yapoo04 canım benımde lazer taptırmama ragmen orman gıvı oldukar gobegımde hıc kıl yoktu ordada cıkmaya baslamıs utanıyorum karnımı acarken mecbur aldırcam galıba🤣🤣🤣
yapoo04 DemetDigesu ay ciddi misin 🙄 Bende lazer yaptırmıştım bacağımda falan hiç yoktu şuan siyah uzun uzun kıllaar 😐 Ya hepsini geçtim yüzümde çok arttı hemde siyah renkte aldıkça çıkıyor hemen çok can sıkıcı 😐
yapoo04 Moondem Valla eltim türlü türlü maske yapıyordu illa ki oluyor leke kesin çözüm bende bilmiyorum henüz yaşamadım ama
DemetDigesu yapoo04 canım ev tıpı lazer al yuzunu sakın sir falan yaptırma cogalır benım dr genıtal bolge harıc yaptır dedı ben evde kendın yapıyorum yoksa baş edılmez kocamda bu kadar kıl yok rezıllık🙈
yapoo04 DemetDigesu Şu an onu alacak maddiyatım yok ama yinede ağda değilde iple almaya çalışıyorum oda olduğu kadar napıyım 🙄
Minedy Kılları almam çoğalırsa baş edemem aldığım yerler zaten yetiyor bana ama şu yüzümdeki lekeler beni üzüyor bişeyler yapmalıyım ama ne siz biliyorsanız bana da deyin 😔
yapoo04 Minedy Bence gebelik sonrasını bekle belki azalır o zaman bilmiyorum ne desem yalan olur ama 😐 Çoğalmaması için güneş kremini eksik etme güneşte çok durmamaya çalış leke için maskeler var onlardan da yapabilirsin bak
yapoo04 DemetDigesu inşallaah 😐 Yani vücut şu an hiç umrumda değil yüzümü görmen lazım hani birde aldığında biraz idare etse tamamda alıyorsun 2 güne fışkırıyor 😳
Mervemehr Ben de çok kıllandım. Özellikle yüzüm ve göbeğim çok hızlı uzuyo. Çenemi bugün bimdeki bantlarla aldım. Lazere gidiyodum bıraktım mecbur. Diğer yerlerim daha duruyo. Lazere alıştığım için bikini bölgesine kuaföre gitmeye çekiniyorum. 17 haftalığım.
yapoo04 Mervemehr yüzüme ve bacaklarıma odaklanmaktan göbeğime hiç dikkat etmedim ama orda çoğalmadı benim galiba sadece bacaklar ve yüz berbat birde dediğin gibi hemen çıkıyor