Melisecmel Ben işte 5 aylık hamileyim yeni yeni çıkıo snei de zamanla çıkar merak etme bende o haftalarda çok sabırsızdm valla bi an önce çıksın diye
Askkokuluyavrum Neslihans canim ya Allah aşkına daha 9 haftalıksın ne karnı 😬😬😬 ben 5. Aydayım daha yeni çıkmaya başladı 🙃🙃🙃
Minik_Hanim Neslihans bu tamamen kişiye ve vücut yapısına göre değişen bir durum.. tam hatırlamıyorum ama 15-16dan beri belirgin karnım. 24. Hafta bitti nerdeyse 6 aylık oldu sayılır gören 8 aylık hamile sanıyor..
Esenn1 Neslihans Kız o daha üzüm kadar bişey şu an 😂😂 daha çok erken karnının çıkması için en erken 18. Haftada çıkar ben 20+3 üm yok denecek kadar küçük bi karnım var şu an...
Ayse1 Neslihans güzel annesi 9.haftada karnın çıkarsa 9.ayda nasıl olur şöyle bakalım 😊😊 daha çok erken benim 35.hafta daha dolmuşlarda yeni yeni yer vermeye başladılar kimse anlamıyordu 😍
Serraa05 Neslihans 23 hafta olduk dar gymesem hala kımse anlamıyor hamıle oldugumu :) acele etme eskı kıyafetlerini gymenın tadını cıkar 😉
Sengulkrgz Nursemomm karin cikinca level atlamiyorsun ki sonucta Yeni nesil gebelerinde bir karin cikma hevesidir anlamadim gitti.Ben daha fazla buyumesin diye dua ediyorum insani her turlu zorluyor yani
Askkokuluyavrum Neslihans çıkınca da bu ne dieceksin 😂😂 evet çok güzel bir duygu sağlıkla sihhatle o günleri görüp doğurman dileği ile ♥️♥️
sevgitekes Neslihans benim 12 de hafif çıktı diyolardi azıcık çıkmış diye penyede falan dar şeylerde yani ilk bebek ondan oluyo
zynpgdkl sevgitekes 72 kiloyla kaldım 65e düştüm ama çok zor geçiyor benim bu süreç bulantı sürekli kusma hiç bişey yiyemiyorum
Neslihans Sezgin tabiki öylee Allah korusun onceden dış gebelık geçirdim allah kımseyı oyle sınamasın dert degil tabi sma bı sıkıntı mı var dıye merak ettım ondan sordumm