Neslihans Merhabalarr 9. Haftamdayım ama karnim hala çıkmadi yani erkenmi daha ilk gebelıgımde bılemedım niye çıkmıyor kaçıncı haftada belli olmaya başlıyorki 😏😏
Taneminci Neslihans ben 5 aylığım ve karnım yok sana çokkk çokkk erken daha uzun bir zaman var karın görmek için 😁
23Zumra Neslihans cok erken canim 🤭 benim tam olarak 5 ci ayda cikti bazi insanlari ic karni buyuk olur bazilari kucuk
semrakarahan Neslihans daha cok erken normal canim kisiden kisiyede degisir tabi bn 25. haftadan sonrami ne belirgin olmustu suanda 33 haftaligm oyle cok yok yani karnim
Nurhsyn Neslihans 7 aya kadar karnim yoktu geniste giydigim icin hic belli olmuyordu gobek zannediyorlardi olanida 😊😊 daha cok kucuk annesi belli olmazki
GuelGltkn Neslihans ben 17 haftaligim daha karnim cikali 2 hafta falan oldu beni de ilk gebelik yani göbek öyle hemen cikmaz
Minedy İlk gebelikte geç çıkması normal dert etmeyin 😂 bğn 15. Haftadayım hala çok belli değil. Çok yemek yemişte şişmişim 2gibi duruyor 😂
Mihrimahirem Neslihans 27 haftalığım daha benimki yeni yeni belli oluyor 😅 9 hafta dediğin nedir ki minnacık 😊
zynpgdkl Neslihans 12. Haftadayım hiç karnım yok 😂psikolojimi bozuyorlar ne biçim hamilesin hiç karnın yok diyor çevrem ve daha da zayıflamışsın diyorlar 8 kilo verdim şuana kadar 😏
Eceyavuz Neslihans daha cok erken bana doktor 4 aya kadar hamileyim diye sakin söyleme demişti 😂 suan 13 haftalık hamileyim hic bi şişkinlik yok
Anacsevgidolumelek Neslihans ben 25.haftamdayim yeni yeni hamile oldugum anlasiliyor :)) sizin ic karin genisse sizin de gec belli olur zamana birakacaksiniz yani :)
Htcm65 Neslihans 8 aylık hamileyim öyle aman aman çıkmadı bu genetikle alakalı iç karın genişse çok çıkmıyor 🤭 çok erken hem seninkinin cikmasi