Elvn Eminel o kadar cok dolu oluyoki kafasi karisiyo bnce hele dunku muayneden hic bisi anlmdm ve stres yptm
Eminel Elvn bir keresinde bana da öle oldu, akşam4,30 filandı, kadın bitmiş artık ilgilendi ama haftaya bidaha gel dedi, sen de hafta içi gittiğinde iyi olduğunu bekleyebileceğini söyle bakalım bence eğer ki bekleyebilirim dersen, ona göre bakar cnm,
Anacsevgidolumelek Bsra0534 bende hizli kilo alimimdan dolayi doktorumuz seker yuklemesi yaptirmadi diyet verdi iki haftadir uyguluyorum ben kilo almamisim ama bebek almis doktor bebek hala onden gidiyor dedi. Sizde bebisiniz ne zaman haftasini yakalamisti?
Bsra0534 Anacsevgidolumelek diyetten. 2 hafta sonra felan yakaladı haftasını. Gerçekten dikkat edilirse haftasını yakalıyor
Anacsevgidolumelek Bsra0534 benim seker yine sınırda ben kilo almamisim bebis almis hemde haftasindan one gecmis anlamadim nasil oluyor :/ doktor haftasini yakalamasini bekleyecegiz dedi bakalim.
Elvn Eminel beklemek istedgmi syledm tamm dedi ama bn suni istmyrm dedim bisi demedi haftaya bidaha soylcem o zmana kadar dogurmzsam tabi 🙏
Eminel Elvn anladım cnm inşallah normal olur da eğer olmazsa sezeryandan korkma, ben de yarın sabah randevum var bakalım
Eminel Elvn gitttim cnm, şükür bi sıkıntı çıkmadı ancak progestana devam, salı günü tekrar gideceğim, sen naptın
Elvn Eminel bnde pzartsi gtcem canm ay sennle bi karsilasamdk sewndm snn adina canm aman saglikli olsnlarda