Elvn Eminel canm bn bugun doktra gttim o kadar cok doluydu ki kadncagz nefes alamdi bgn yoktn dmi hastanede
Eminel Elvn yok cnm. Bugğn gitmedim salı günü 10da gitçem, evet çok kalabalık oluyor kimi zaman, nasıl oldun ağrın filan ne dedi arzu hoca
Elvn Eminel persembe gunu epidral yapp kndi sancim olmzsa suni sanciyla dogurttrmayi dusunuyo ama bn istemdgmi sylcm carsamba gnu
Minedy Ben şeker yüklemesinin ne olduğunu bilmiyorum. Gebeye şekerli içecek içirip şekerinin çıkmaması mı gerekiyor? Şeker yeyince nasıl çıkmazki bunu nasıl bekliyorlar ben anlamadım 😅
Eminel Elvn Ya ben seni 37+3 olcan sanıyodum, ben şu an 35+0 ım, aramızda üç hafta varmış, ben de sezeryanı 38+... Larda olucam, bi aksilik vardır belki ne dedi ki neden beklemio
Dlygnr 2lokummannesiii benimde seninle ayni çıktı değerlerim benide endokrine sevk ettiler gelcek hafta gideceğim bende çok endiseliyim
2lokummannesiii Dlygnr ben de çok endişelenmiştim ama fikre alışıyorum yavaş yavaş. Sana da diyet verecek ben şuan diyet yapıyorum.
Eminel Elvn ama sen normal dopum yapacak gibiysen neden beklemedi ben de anlamadım, bi sorun görmüştür mutlaka cnm bi sor bakalım, mesela ben de sorun gördü progestan başladı erken doğuma karşılık ama bilemedim senin için
Eminel Elvn yok yok bi sorun olsa emin ol arzu hanım açıklar, o kadar dikkatli ki, göze alamaz hiç bişeyi, açılma filan varsa 39. Hafta normal aslında
Eminel Elvn aynen bence de bi konuş bakalım cnm, hayırlısı olsun inşallah, ben de salı günğ gittiğimde konuşçam gün verme ne zamn olacak faln,
Elvn Eminel o kadar cok dolu oluyoki kafasi karisiyo bnce hele dunku muayneden hic bisi anlmdm ve stres yptm