Kalphanem Arkadaşlar günaydın tsh m yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum yaklaşık 25 gündür bugün ilk defa sabah aç karnına içmeyi unuttum ne yapmalıyım bugün hiç içmeyim mi yarını mı bekleyeyim sizlere danışmak istedim aranızda bilen olur diye
Cigdem1010 Kalphanem bişey olmaz kuzum merak etme bende kullanıyorum bazen doktora gittimizde aç gitmek zorunda kaliyom ve kan tahlili istediği icon doktor icmiyom bi günden bişey olmaz merak etme
BiDunyaMutluluk Tok içtiğin tsh ilacı hiç bir işine yaramaz, etkisi olmuyor. Ben bir senedir kullanıyorum ve görünüşe göre ömür boyu kullanıcam. Bir gün unuttun diye sorun olmaz merak etme. Yarın kaldığın yerden devam et canım. 💕 Bol bol sarımsak ve Dereotu ye. Ama hamilelikte Dereotu yeme tabi 🤭 yer elması, mısır, turp, yer fıstığı, kırmızı lahana gibi besinlerden uzak dur 🌼
maviceselcan Kalphanem canım ben de kullanıyorum. Bir gün unuttum içmeyi doktoruma sordum. Öğlen yemeğinden önce aç karna iç dedi. Öyle yaptım. Öğle yemeğinden yarım saat önce içtim.
Tubamsl İlaç kesinlikle tok içilmiyor bunu doktorunada sorabilirsin eczaneyede... İlacı içtikten yarım saat sonra kahvaltı yapabilirsin diyorlar bir günden bir şey olmaz bende çok nadiren de olsa içmiyorum sabah aç karnına tahlil vereceğim zamanlar içmiyorum herhangi bir sorun da yaşamadım.
GuelGltkn Kalphanem en azindan tok ic biraz da olsa faydasi olur hic icmezsen daha kötü ben 2 yildir kullaniyorum unuttugum günler tok karnina da iciyorum en azindan biraz faydasi olur
Cigdem1010 Kalphanem Kız senin yine iyi ben ilk 5. Haftamda öğrendim 8 di sonra sonra 4 e düştü simdi 2 yi bulduk şükür içini ferah tut çok kötü durumda olanlar var
BiDunyaMutluluk Mutlu_E canım maydanoz Dereotu gibi besinler düşük veya erken doğum riskine sebep oluyor doğumdan sonra yenmesi tavsiye ediliyor süt yapsın diye 😊