Zera_ER Cerencan 4 ay kaldı benim ömrümü matematiğe vurdum 91 tane 4 ay gecmis buda gecer üzülme didim😂 Alıp öpüp ısırıp bi geri koyabilsek icimize dayancamda, vakit gecmiyo yaaaaa🙈🙈🙈
Cerencan Zera_ER Yada ultrason olsa evimizde her an gorebilsek dusunsene dur ben bi bakim napio.falan 🤣🤣🤣ben ozele gidiyorum doktorun verdigi tarihten once gidiyorum.esim.diyor bizi batiracaksin bu gidise napayim elimden gelse hergun gorecegim 😂😂
Zera_ER Cerencan 😂😂 ay bn bi hasetlendimm futbolcu eşine ultrason cihazı almıs ya yapan var yani 😂 Video cek diğer randevuya kadar idare ediyo seni 🙈 Bisürü kare yakalayabiliyosun🙈
Zera_ER https://www.google.com.tr/amp/m.ensonhaber.com/van-der-wielin-esi-eve-ultrason-cihazi-aldi.amp Yok valla bak😂😂 sora gel forumda kocanı öv 😂 Buda koca yani 😂😂 @Cerencan
Zera_ER Cerencan bnmkide öyle extradan hadi doktora gdelim diince aile ekonomisi dersine grio hemen millet ultasonu ayagna getiriyo🤣 Cocugum dogsun bugünü anlatıp tükür yavrum babana dicem😂😂
Kizimveoglumm Zera_ER aaa bi bende oluyor sanıyordum ne cekiyorum bir aydır varya kulagım patlayacak nerdeyse açmaya calıştıgım zaman 😄😣😣 hiç hoş degil
Zera_ER Kizimveoglumm evet ağzmı acıyorum aaa aaaa aaa diorm sacma sapan haketler yapıorm kulagımı cekiyorum 🤷🏻♀️ Ama ne yalan söyliyim baskasında oldugunu görüncede sevinmiyo değilim🙈 Cnkü cok korktum 😔
EymensMom Zera_ER 33 pekde çıtır sayılmam ama🙂 Genetik olarak yaşlanmıyo bizim ailenin hatunları belki o sebepledir🙂 Sakın zirvede tek cocukla bırakayım deme seninde ruhun genç yaşını bilmesemde o ruh nesilden nesile ulaşsın😅
Zera_ER EymensMom ayh tesekkr ederim🙈 Bnde 29 um kimseyi dinlemiyip senin yaşında 2. Cocuga hamile olup doğuma gün sayıyo olurum ben yine😂 Allah bagıslasın evlatlarını sana💕