Zera_ER Başımda kulaklarımda inanlmaz bi basınc var 😔 Sanki beynime aşırı kan pompalanıyor kulaklarımda tıkanıyo sürekli🙈 Saçma sapan hareketlerle açmaya calısıyorum 🤷🏻♀️ Bunu yaşayan var mı? Varsa bana yardım edebilir mi🙈
Cerencan Zera_ER benim sag kulagim tikaniyor surekli ve acilmadida beynim kan gidiyor sanki yatarken kafami bas asagi koymisum gibi oluyor tikaniyorum .
Kizimveoglumm Zera_ER aaa bi bende oluyor sanıyordum ne cekiyorum bir aydır varya kulagım patlayacak nerdeyse açmaya calıştıgım zaman 😄😣😣 hiç hoş degil
EymensMom Zera_ER 🤣😂 sus hiç sorma 🤣 İkinci hamileliğim benim ve daha rahat geçiyo ilkinde finish cizgisini göremem sanıyodum korkma patlamıyo hicbir yerin 🤣😅
Zera_ER Cerencan bende öyle beyin kanamasından gidicem heralde diyorum yaptırmadığım test kalmadı baya baya sağlıklı cıktm🙄 Bide kulak burun boğaz deniyim yazarım sanada 💃🏻
Rukabella Malesef aynı sorunu bende yaşadım. Kulak burun boğaz doktoruna danıştım ve iltihap olduğunu söyledi cefaks diye bi antibiyotik verdi ama kullanmadım sonra geçti kendiliginden
Zera_ER Rukabella ben 22. Haftadayım 20 den sora basladı bendede 😔 Bende gdiyim bari çok rahatsız ediyo beni 😔
Zera_ER EymensMom herkes bana zirvede bırak ikinci cocugu dogurma diyo 😂Bende o çizgiyi görürsem anlıma yazdırcam doğurdum ben başardım yaptım bunu yıkılmadım ayaktayım die😂
Cerencan Zera_ER sen bi dene bana da yaz merak ettim boyle bogazini sikiyorlat sabki beynim sisiyor.gibi oluyorum😂 ne bu cektigimiz bizim senle ya 😐
Zera_ER Cerencan 😂😂😂 diorum ya sana sokaga cıkmak istemiyorum ayılcam bayılcam diye heleki gürültülü bi ortamsa diormki aha smdi tık die patliyiciğim🤷🏻♀️ Ya sorma haziran gelsin 🙈
EymensMom Zera_ER 🤣 2. De daha olgun oluyorsun anne olarak hamile kalıyosun🙂 Diyenlerin ilk deneyimleri nasıldı kimbilir🙂
Cerencan Zera_ER haziran mi dogumun benimde temmuz hadi yine sen ondesin yine sen anlatirsin bana 😁😁 bu arada hep bebislerden bahsettigimiz icin unuttum sormayi yas kac nerden yahu belki ayni sehirdeyiz 🙂
Zera_ER EymensMom yani bende ilerde kızıma yada gelinime bilmişlik taslıycağımı varsayarsak eğer benden hallicedir🤷🏻♀️😂
EymensMom Zera_ER çok şekersin😀 Hepimiz unutucaz bu günleri benimde kızım olcak cok yakısıklı bi oğlum var kardeş geliyo ona🙂 Hem gelinime hem kızıma taslamayı garantiledim 🤣
Zera_ER Cerencan ben istanbuldayım Nasipse doğurup 30 olcam 1 ay sonra🙈 evlenir evlenmez hamile kaldım nasıl oldu nasıl bitti bende anlamadım halada anlamıyorum anne olcagımı idrak edemiyorm 🙈 Peki ya sen 💙
Cerencan Zera_ER 26 yasindayim bende izmirdeyim 😋😋 biz aceleci davrandik evlenmeden once nasil.oldu nasil.bitti😃😃 derken 2 aylikti hemen dugun kina hoop 😶😶
Zera_ER EymensMom ah kac yasındasın genc duruyosun🙈 Bende kız cok istedim hatta bitek kız istedim ama erkek olunca gözüm kız mız görmüyo🙈
Zera_ER Cerencan 😂😂 dünyaya gelcekleri zaman bizim plan yapmamıza izin vermiolarki 🙈 Ben plan yaptımm hamileyken ama hamile kalmycam diye yapmıslıgım cok oldu😂😂 olsun be iyiki de oldular smdiden o kadar aşığım ki icimdekine doğduğunda gözüm baska bisey görcek mi cok merak ediyorum 😍
Cerencan Zera_ER Aynen oyle dedigin gibi valla allaha cok sukur ki supriz yumurta onlar bizim.icin💕❣ Biran once kucagima alma istiyorum valla aciyi bilmemneyi dusunmuyorum bile bi sekilde cikacak iste.kimsenin icinde kalmiyor ya 🤓🤓
EymensMom Zera_ER 33 pekde çıtır sayılmam ama🙂 Genetik olarak yaşlanmıyo bizim ailenin hatunları belki o sebepledir🙂 Sakın zirvede tek cocukla bırakayım deme seninde ruhun genç yaşını bilmesemde o ruh nesilden nesile ulaşsın😅
Zera_ER Cerencan 4 ay kaldı benim ömrümü matematiğe vurdum 91 tane 4 ay gecmis buda gecer üzülme didim😂 Alıp öpüp ısırıp bi geri koyabilsek icimize dayancamda, vakit gecmiyo yaaaaa🙈🙈🙈