Kızlar 8+0 haftalık hamileyim sadece 2 hafta önce kalp atışını duymaya gittim sonra da doktora gitmedim hiç kontrole sizce yanlış mı yapıyorum? Ama oldum olası sevmiyorum doktorları hamilelikte gidilmesi gereken haftalar hangileri? Ona göre gideyim bir dahakine
Doktor kontrolü
Mantosuzmadonna gittikten sonradan itibaren doktorun seni 3 haftada bir çağırır bende hic sevmiyorum doktora gitmeyi hic kimseninde sevdiğini düşünmüyorum ama ultrasonda bebegmi görcem diye ben hep doktorun söylediğinden bile erken gidiyodum. 11. Haftada gidebilirsin ikili test var
GamzeCan bi de korkuyor insan kötü bi şey duymaktan 🥺 belki de ondan çekiniyorumdur
Mantosuzmadonna yaa evet o olabilir. Allah korusun canım bende hep herseyin en kötüsünü düşünürüm ama bebisini ultrasonda gördükçe sende hep gitmek isticeksinn🤗
GamzeCan inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
Mantosuzmadonna ben aldıım cok sükür suan yanımda🤗 darısı başına olsun insallahhh🙏🏻🤗
Bnde doktora gitmeyi sevmem ama bebegimi gormek icin ayda 1 gitmek cok uzun geliyor zaman gecmiyor sanki neyseki artik 2 haftada bir gitmeye başlicam onu boyle hareket ederken gorunce hep gitmek isticeksin (:
Hamile41 siz böyle diyince kendimi tuhaf hissettim 😅daha göremediğim için galiba haklısınız
Mantosuzmadonna ben 2 haftada bi gidiyorum iyi olduğundan emin olmak istiyorum bi özele bi devlete gidiyorum. Önceki bebeğimin kalbinin durduğunu 3 hafta anlamamıştım ara verdiğim icin şimdi korkuyorum
Mantosuzmadonna gitmen gerekiyor canım baya bi kan alıp bütün değerlerine bakıyor eksik varsa takviye ilaç yazıyor
Mervezngn her gittiğinizde ne yapıyor doktor ? Bilmediğimden soruyorum
Fatmaykt vitaminlerin falan bulantı yaptığını duymuştum zaten çok zor bi hamilelik geçiriyorum bi de ilaç yan etkileri olursa naparım hiç bilmiyorum 🥺
- Düzenlendi
Mantosuzmadonna Canım doktor yönlendirmedimi şu tarihte gel diye? Ben ay başından ay başına gidiyorum mesela..Şuan için ayda 1 gelmen yeterli daha sonra sıklaştıracağız kontrolleri dedi doktorum.. 21haftalığız şuan
Mantosuzmadonna yapıyor diyenler var da bende yapmadı ama benimde baya bağlantılı geçti yeşil yapraklı sebze ye baya iyi geliyor eğer zorlanıyorsan bide zencefil de iyi geliyor ama az tüket bi çay kaşığından daha az
Mlssa açıkçası doktor sıkıntısı da yaşıyorum büyük bir yerde yaşamıyorum pek alternatifim yok böyle konuşan ilgilenen bir doktora denk gelemedim maalesef
Fatmaykt tamam dikkate alıcam mutlaka ☺️
Mantosuzmadonna benim kan durumum sıkıntılı olduğu icin devlette hematolojiye gidiyorum orda Doğum yapma ihtimalim yüksek olduğu icinde kadın Doğuma da gidiyorum özele kendi isteğimle ek olarak gidiyorum. Rutin kontrol işte devlette zaten 2 3 dk anca bakıyo bişey anlamıyorum bile. Özelde güzelde görüyorum bebeğimi renkli olarakta gösteriyor o yüzden gidiyorum
Mantosuzmadonna valla ilk defa 11 haftada gittim doktora hiç acele etmedim 5 dakika bile sürmedi kalp atışını dinletti bebeği gösterdi sonra 1 ay sonra gel dedi 1 Aydan 1 aya gidiyorum fazla ultrasyonada girmek istemiyorum pek sağlıklı değil diyorlar
@Mantosuzmadonna ayda 1 gitmen yeterli. Ama ben senin haftandayken vitaminlerime falan bakmışlardı kan tahlili olmuştum , tiroit var mı falan hepsine bakıyorlar. Ona göre vitaminlere başlıyorsun.
Mantosuzmadonna bebegini dusunuyorsan gitmen daha iyi sonucta kan degerlerim vs. Dusuk olabilir bebek ocin sana takviyeler verecekler belli aylarda kullanman gereken vitaminler var cocugun sonra gelismez bile eskisi gibi her yedigin organik degil sonucta herseyden vitamin almiyor adam akilli git derim