Ebruliiii 25+2 hamileyim iç çamaşırımda lekelenme olmuş aynı durumu yaşayan varmı doktora hemen gidiyimmi sabahmı gidiyim 🙁bilgi verebilirmisiniz
Tamam Ebruliiii ben hemen gittim açılmam olmuş hemen müdahale edildi.Sabahı beklesem erken doğumla Allah korusun bebeğimi kaybedecekmişim.Şükürler olsun
Ebruliiii Gulgulcan Modies Kahramanlar çok şükür kızlar kızım iyi ☺️Bugün kendi doktorumuzada gitcez eşim biraz pinpirikli acildekinin söylediklerini onaylatması lazım 😂
Nagihans Sakin beklemeyin ben bekledim ve cok kotu seyler yaptim hic stres yapmadan bi acile gidin progestan veriyo zaten eve gelip hemen kullanin ve yatin ben ciddiye almadim sonuclari agir oldu malesef
Dilek54 Vajinada İç kanama olabilir bende de olmuştu böyle bişi sen yine korkma acile git bekleme sakın
Modies Ebruliiii yani bilemedim de hani biz daha 22+3 teyiz. Ama hani gitseniz iyi olur. Hiç kimse yoksa söyleyeyim eşime biz gelelim isterseniz
Gulgulcan Ebruliiii sakın ayağa kalkma eğer şimdi gidemiceksen ayağını yüksekte tut ve uzan canım Allah şifa versin yarın progestan verir büyük ihtimal kasılma sancin varmi
Tamam Ebruliiii eşin yoksa bebeğin var,ben tek başıma taksiye atlayıp gittim,gece 11’de acil serklaj ameliyatına bile girdim.Yeterki bebekler iyi olsun
Ebruliiii Modies allah razı olsun canım eşimi aradım taksiye bin ben burdan hastaneye geçiyorum dedi . Çok saol
Ebruliiii Gulgulcan kasılma sancım yok karnımda ağrı gibi bişey vareşimi aradım sabahı beklemeyelim gidicem
Hmry Benimde 2 gün önce oldu doktorumu aradım hemen enfeksiyondan olmuştur dedi antibiyotik ismi yazdırdı bana onu al kullan dedi 2 gündür kullanıyorum ve uzanıyorum bol bol Allah kimseye korktuğunu uğratmasın
Gulgulcan Ebruliiii Allah yar ve yardımcınız olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin Inşallah