Bettby Asafveannesi cnm kilo tam dedikleri gibi cıkmayabiliyor, banada 40haftayı görürsen bu 4kilo olur demişti doktorum tam 40ta doğurdum 3500 dogdu, merak etme 4kilo bile normal doğum yapan var kolay bişekilde sen bol yürüyüş yap
Aysegolcuk Asafveannesi Allah aşkına Bebeğin biraz kilosu fazla diye hemen sezeryana alıyorlar 🙄 bu Türkiye’nin işini almadım gitti annem abimi 5 kiloya yakın doğurdu hemde normal Doğum ben yurtdışında yaşıyorum burda sezeryanla Doğuma karşılar
ikinciprensimgeliyor Asafveannesi Asafveannesi Benim ilk oglum 37.haftada 3600 dogdu mecburi sezeryanla Basi buyuktu.ama acilmayi saglayan en etkili sey iliski.bol bol hurma ananas yiyin korunmasi ilski yasayin.
Ayseee94 Asafveannesi benimde aynı canim doktor 4 olursa sezerysn diyor. Cati muayenesi oldum acili ve agriliydi benim icin su an normalden korkuyorum ne olacak bilmiyorum 😔
Reykzy Asafveannesi ultrason belli bir haftadan sonra yanılıyor yüksek yada az çıkabilir bebegin kilosu 200-300 gram oynayabiliyor sıcak suya otur belki iyi gelir rahmi ve kasları gevşetir bnm ki 35 haftaya girdi 2500 bende çok kilolu bekliyordum
Elifee Asafveannesi evet vizörde önde gidiyor 41 42 ye kadar beklerim normal Doğum olması için dedi ama 4500 u geçerse zorlanırsın dedi sezarayana alırım dedi