Mine 😂😂😂 bizim ki de değiştirir valla ama değiştirecek mağaza kabul ederse😂 aman öyle birşey olmasın ya ben kendimi çok alıştırdım çok kafa karıştırıcı şu cinsiyet meselesi 😬 akrabamıza 9 ay kız dediler kucagına erkek getirdiler kadın istemedi çocuğunu odası herseyi pespembe Allahım göstermesin ya🙈
2018 erkek yılı mı sanki?
Peki kızlar ablam için soruyorum 🙂 2 erkek yeğenim var şuan kızı olsun istiyor. Benim de kızım yolda inş aralık ta gelecek. Şöyle bir şey duymuş adetten hemen sonra bebek düşünürsek kız ihtimali yüksek. Yumurtlama döneminde yumurta çatlamazdan bir iki gün önce olursa kız , çatlama günü okursa erkek fln. Karıştırmış da olabilirim 😁 biz çatlamadan iki gün önce ve çatlama günü düşündük. Peki siz? Elbette yüce Rabbimin takdiri ama eğer geneli aynı ise şansını denemek istiyor.
1PrensAnnesi Bilmiyorum valla 11+3 haftalığız ne zaman öğrenirim bilmiyorum ama hayırlısı olsun
Icot Canım doğru düşünmüşsünüz 🙂 erkek bebiş kızdan hızlıdır ama ömrü kısadır yumurtlama dönemine geldiyse rahim açıksa erkek hücre affetmez kızdan önce giderek döllenmeyi gerçekleştirir ama yumurta çatlamamışsa Rahim kapalıysa ölür bekleme süresi azdır kız ise yavaş hareket eder ama rahmin önünde açılmasını günlerce bekler açıldığı gibide birleşme yoksa (yani ondan önce gidip döllenecek erkek hücre yoksa) gider döllenir.. Yumurtlama döneminden önce birleşme olursa ve o güne kadar beklenilirse muhtemelen kız olur tabi Allah saglık sıhhat versin. Hikaye gibi anlatmışım🙈😅
RozAhmet erkek sesi mi onu nerden anlıyor
Mine Doğum ne zaman
Gamzesahn6 şubat sonu görünüyor şimdilik 😌
Mine kesinlikle evet biri diğerinden iyi veya daha kıymetli denmez zten bin şükür rabbimin hediyesne cinsiyeti bencde önemli değl edepli bol rızıklı sağlklı evlatlar olsnlar 💕
Naznaz 🤣🤣🤣 çok yaşa sen kahkahadan karnına ağtı girdi oğluşumda güldü sayende teyzesi süpriz pipiye hayır🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1PrensAnnesi amin inşallah cümlemizin❤🙏🏻😌