• 2018 erkek yılı mı sanki?

Ftmkya
Canım benim 19+5 haftalığıma kadar kız dediler detaylı ultrasonda yumurtalıklarından anladık ki erkekmiş bide göbeğim dik erkek dedi herkes erkek çıktı 😂 senin doktorun ne dedi detaylı ultrason da

Oznur oğlumda detaylı yaptırmamıstım kendi doktorum demişti 12 haftalıkken erkek diye şimdide 11 haftalık canım haftaya randevum ama galiba detaylı en net sonuc

Türkiye de ne güzel gördükleri an söylüyolar. Fransa da beş aydan önce söylemiyolar. Şuan 15+5 ama daha cinsiyeti söylemiyecekler.

6yaşında oğlum 13 aylık bir kızım var. 21+2 haftadayım kız dedi doktor ama biz eşimle erkek hissediyorduk. Oğlumda bir kız kardeşten sonra bir de erkek istiyor haliyle 😂Haftaya detaylı ultrason randevum var bakalım oda kız mı diyecek.valla evladın cinsiyeti olmuyor bence bağrına bastığında kız erkek diye değil yavrum diye basıyorsun. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah bir avazda💝

GlsmSomer ne güzel demişsiniz valla cinsiyet ayrımına bende karşıyım 🙏🏻 Hepsi sağlıkla gelsin yavrularımızın 🤰🏻

Benim hiç ni takvım tutmadı. Kız hissediodum 2018 şubat ve kızım olacak inş.. benım cevremdekiler hep kız bu arada 2018 olanlar emın olmayın derım ben😊