Aycann12 Minedy https://hizliresim.com/YQ0a7k Bu model canm ama baby home değil baby hope bu daha iyi galiba.
Minedy Aycann12 ama bu travel zannımca . travel alsam dırekt gıdıp joie litetrax 4 alacam zaten. onu yterınce arastırdım ama travelalanlar sonradan hep bastonda aldıgı ıcın ben dırekt baston varsa yenıdogana uygun ondan alayım dıyorum ama şöyle guzel bı baston tıplı yok
Haribo42 Aycann12 puset 13 kg sadece aşırı ağır böyle ağır araba alanlar en fazla 7 8 ay kullanıp nefretle bastona dönüş yapıyo şık duruyor ama bence hafif olması çok önemlii
Aycann12 Minedy bende öle duydum travel aşan çoğu hep bastona geçtiğini ya nebiliyim içimde hep travel var ondan baston hiç sevmiyorum
Aycann12 Haribo42 13 kilomu okadar mı ağır ya benim bi komşumda almıştı arabası ağır dedi ama puseti falan ağır değil dedi 🤔
Haribo42 Aycann12 travel şık duruyo 😍 neye bak biliyomusun bak linlik atim https://youtu.be/0CCraBZIeZE Bu çok kaliteliymiş ve hafif bayaaa hafif
Aycann12 Haribo42 aynen önemli olan araba ama ben yukarı falan çıkarmam arabayı inşalah memnun kalırım 😕
Ersozburcin Minedy canım kendi aracın varsa yoplutaşımdan çok onu kullanacaksan travel sistemi öneririm ama yoksa bastonlar daha hafif. Ben travel sistem aldım bnm önceliğim haififlikti ve ben casual quadro aldım. Ende henüz kullanmadım ama rahat sürülüyor tavsiyem hangi şehirdesin bilemiyorum ama ben e bebk beylikdüzü ist. Mağazasına gittim orda hemen hemen tüm modeller vardı ve ordan bakıp deneyip intrrnetten spariş verdim yani görmüş oldum. Tabsiyem seninde almak istediğin modeli canlıda görmenden yana böyle katlar ağırlığına bakarsın. Tentesini sökülğşünümgözünle görürsün.
Minedy Ersozburcin Ersozburcin kendı arabamız var zaten cogu yere onunla gıdıyoruz. kv falanda ıkı sokak otemde oturuyor bebek arabasıyla gıtsem dert bı yerde degıl yanı. sankı benımde bastın bebek arabalarına baktıgım kadarıyla yenıdogana pek uygun gelmıyor . boyle ıskeletın ustunu naylonla kapatmıs gıbı sertmıs gıbı geloyor. yada tam aradıgım arabayı bulamadım ondanda olabılır. saglık ocagına fılan esımle gıdersekte kendım gıdersemde arabayla gıderım ben ıllakı o zaman kullanmambebek arabasını onun ıcın ılla baston sart degıl. amaaaa bebek kıs bebesı olacak. yaza dogru 6-7-8- aylık olunca sıkılır mıyım travelden acaba dıye dusunmuyor degılım. bı travel nerden baksan en az 1000 lıra .
Haribo42 Minedy Canım büççen 1500 filan varsa bu arabaya bak hafif bi travel.. https://youtu.be/0CCraBZIeZE Ama ben galiba chicco liteway 3 alıcam Eski chicco litewayde teker sorunu olabiliyodu onu filan komple düzeltmişler bakalım
Ersozburcin Minedy evet bütçe olarak biraz pahalı ama letgoda falan satarsın sonra baston alırsın yani ben öyle yapmayı düşünüyorum. Ama baston alıcaksanda bence görmeden sürmeden alma. Baston alcaksanda yeni doğan aparatı varmış onu alırsın içine yerleştirirsin. O şekilde kullanırsın.
Minedy Haribo42 bu ayhan cocugun tanıtım vıdeolarına sınır oluyorum. neden yorumları kapatıyorlar bılmıyorum! kullananlar yorum yapsa bızde faydalanacaz. olumsuz yorum gelırde satıs engellenır dıye mı yorumu engellıyorlar acaba anlamadım ki.
Aycann12 Haribo42 😃😃 bu attığın video benim hemen aşağı tarafta saraçhanede bisiklet çarşısı geçen gitim baktım oraya ama kararsız kaldım 😃🤔
Busraa32 Minedy bizim de ekimde gelicek inşallah sağlıkla gelsinler en merak ettiğim konulardan biri 😊
Nurozsln Minedy travel sistem alıcam. Hatta mixi baby aldım ama iade ettim pusetinde tente de eziklikler vardı adam inatla ürün böyle dedi iade ettim bende. E bebekten alacağım simdi büyük ihtimalle canyon ona çok ısındım 🥰
etugce Minedy ben de bu konuda çok düşünüyorum, travellar çok bütük geliyordu gözüme mamas papas biraz daha küçük geldi indirimleri takipteyim 🙈 2 3 yaşından sonra illa bastona geçilecek zaten öyle anladım ben hep yorumlardan önerilerden vs
Haribo42 Minedy imstagramda müşterilerin memnuniyet mesajlarını atıyolarya bu arabayı çok alan var ordan alan birine yaz😂😂 valla cevap veriyolar :) Benmde kış bebeği o yüzden travel almicam
Minedy Haribo42 https://www.trendyol.com/chicco/chicco-lite-way-3-top-bebek-arabasi-india-ink-p-2200246?boutiqueId=310145&gclid=Cj0KCQjw2IrmBRCJARIsAJZDdxDS5_lz_MMAVNdRqXA6bVYygVzLDjWqPZ5RDHBERMyF4rebAbyfD0AaAnK7EALw_wcB bahsettıgın chıcco lıteway 3 bu mu ? eger buysa kenarlarının koruması sankı az gıbı geldı. sızce o bı sorun degıl mı ? ben hıc bılmedıgımden soruyorum
Busraa32 Minedy bizimde günü dolar sa 27 Ekim görünüyor ama bakalım nasip kısmet 13+5 olduk sizin ne kadar oldu cinsiyetini öğrendiniz mi 😊
Eminel Minedy travel sistem benim için gereksiz bir yer kaplama ağırlığında, oto koltuğu ana kucağı aldım bir de baby hope 609gold modelini 400 liraya aldım, fiyatına göre inanılmaz kaliteli ve kullanışlı,
Minedy Eminel bunu da not aldım :) onerıler geldıkce tek tek bakıp ıncelıyorum :) tesekkur edıyorum :)